Horeca architect

Als u een horecazaak wilt beginnen, of als u uw huidige horecazaak wilt verbeteren, is het belangrijk dat u een horeca architect in de arm neemt.

Scroll

Horeca architect

Als u een horecazaak wilt beginnen, of als u uw huidige horecazaak wilt verbeteren, is het belangrijk dat u een horeca architect in de arm neemt. Een goede horeca architect zal u helpen bij het ontwerpen van een functionele en mooie ruimte voor uw catering bedrijf. Ze zullen u ook helpen bij het plannen van de lay-out van uw keuken en werkruimtes, zodat uw personeel efficiënt kan werken en een geweldige service kan bieden aan uw klanten. We bespreken een aantal dingen waar u op moet letten bij het inhuren van een horeca architect.

Waarom een horeca architect?

Wanneer u van plan bent om een nieuwe horecazaak te beginnen, of zelfs wanneer u alleen uw huidige horecazaak wilt verbeteren, is het belangrijk dat u een horeca architect in de arm neemt. Met een goed plan realiseert u een prachtige zaak waar mensen graag komen. Wanneer de zaak eenmaal de aandacht trekt, zal uw horeca zaak vanzelf lopen. De klant van tegenwoordig deelt graag eetgelegenheden op verschillende social media kanalen. Het is daarom van groot belang een horeca architect in te schakelen!

Horeca-architect

Waar moet u op letten bij het inhuren van een horeca architect?

Wanneer u op zoek bent naar een horeca architect, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste moet u er zeker van zijn dat de architect ervaring heeft met het ontwerpen van horecaruimtes. Dit betekent dat ze moeten hebben gewerkt aan projecten vergelijkbaar met de uwe in het verleden. Ten tweede moet u er zeker van zijn dat de architect bekend is met de horeca en de unieke behoeften van uw bedrijf begrijpt. Ten derde moet u er zeker van zijn dat de architect een goed begrip heeft van bouwvoorschriften en regelgeving. Ten vierde moet u er zeker van zijn dat de architect iemand is bij wie u zich op uw gemak voelt.

Global Architects heeft ruim 12 jaar ervaring als horeca architect

Als u op zoek bent naar een horeca architect, moet u zeker Global Architects overwegen. Global Architects is een toonaangevend bureau in Nederland dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van unieke horecazaken. Ons bedrijf heeft gewerkt aan projecten door heel Nederland, dus u kunt er zeker van zijn dat wij de ervaring en expertise hebben om u te helpen met uw project. Global Architects heeft meer dan 12 jaar ervaring met horeca en begrijpt de unieke behoeften van uw bedrijf. Bovendien heeft Global Architects een goed inzicht in bouwvoorschriften en -regels. Tot slot zult u werken met een team van architecten die vriendelijk en gemakkelijk zijn om mee te communiceren.

Interieur van uw horecazaak inrichten

Naast het ontwerpen van de buitenkant van uw horecazaak, ontwerpt Global Architects ook het interieur van uw zaak. In het interieur komt de identiteit van uw horecazaak tot uitdrukking. Dit omvat alles van het kiezen van het juiste meubilair tot het selecteren van het perfecte kleurenschema voor uw ruimte. Global Architects zal met u samenwerken om een ruimte te creëren die zowel functioneel als mooi is.

Contact

Heeft u vragen over het inschakelen van onze horeca architecten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

instagram