kavel Schapenatjesduin

kavel Schapenatjesduin – Zelf huis bouwen in de Haagse natuur

Heeft u interesse in een architect met ruime ervaring in zelfbouwprojecten, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Global Architects ontwerpt en realiseert gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Lees meer over onze visie..

Een heus bos, fluitende vogels en een duinmeertje voor de deur. Wonen middenin de natuur, het kan straks op het Schapenatjesduin in Kijkduin. De gemeente verkoopt hier 55 kavels, waar je je eigen huis op kunt bouwen.

De locatie ligt op de grens van duin en bos. In het midden van het nog te verrijzen groene woonwijkje wordt een nieuw duinmeer aangelegd. Het belooft een besloten buurtje te worden, meldt de gemeente, met aan de ene kant de beschutting van een hoge puinduin en aan de andere kant het bos.

Onder de 55 kavels, die worden aangeboden, zijn er 17 voor vrijstaande woningen aan het water, 30 voor geschakelde eengezinswoningen en 8 voor geschakelde patiobungalows. De goedkoopste lapjes grond doen rond de 250.000 euro, de duurste een ton meer.

De inschrijving voor de kavels is op woensdag 8 november. De geldige inschrijvingen worden doorgestuurd naar de notaris, die via loting de volgorde bepaalt waarop de belangstellenden die zich aangemeld hebben een optie mogen nemen op een van de kavels.

Delen