Kavels Ypenburg Deelplan 20

Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad dat zijn de kavels Ypenburg Deelplan 20. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station.123

 

Voor deze kavels beiden wij ontwerpen aan. U kunt zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar wonen in Den Haag. Op alle vlakken van wonen heeft u keuzevrijheid, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden. Of u nu droomt van een woning met een industriële uitstraling, een tijdloze woning, een loft uitstraling of een woning met de uitstraling van een herenhuis: alles is mogelijk binnen de kaders van het ontwerp! Samen met de architect kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen voor de gevel, verschillende gevelstenen, de kleur van de kozijnen en de indeling van de woning. Wooncomfort en duurzaam bouwen staan centraal bij ons. Er is ontworpen met hoogwaardig materiaalkeuzes en detaillering waardoor de woning een laag energieverbruik heeft. Door de grote glas oppervlakken ontstaat een maximale daglichttoetreding in de woning dat zorgt voor een gezond binnenklimaat en een mooie woonbeleving

kavels voor zelfbouw

De verkoop van de kaveltypes Duiker, Uiver, Rietgans, Pelikaan en Albatros is gestart. Kijk in de tabel verder op deze pagina naar het actuele aanbod.
De inschrijving voor kaveltype Woerd start op 12 mei 2017. Deze kavels zijn te koop met een financieringsregeling voor starters op de koopwoningmarkt met een gezinsinkomen tussen de €30.000 en €38.500 bruto per jaar.

Wonen in Deelplan 20: de charme van de kleinschaligheid en de voorzieningen van de stad
De locatie wordt gekenmerkt door ruime kavels met uiteenlopende woningtypen die inspireren tot bijzondere woningontwerpen. Ontwerpen die u voor een groot deel zelf in de hand heeft. En dat op een aantrekkelijk gelegen locatie. Op de fiets bent u snel in De Balij, Delftse Hout of hartje stad.

Voor ieder wat wils
Op deze locatie zijn veel mogelijkheden. Voor starters, bedrijven, mensen die samen willen bouwen of mensen die een vrijstaande woning willen. Maar vooral voor mensen die geen 13-in-een-dozijn rijtjeswoning willen en het zelf willen doen. Het eerste jaar na de start van de verkoop zijn de kavels alleen beschikbaar voor particulieren en geldt een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na oplevering.

Financieringsregeling voor zelfbouwers met lager inkomen (Ibb-DH)
Op 12 mei 2017 start de inschrijving voor de kavels type Woerd. Deze kavels zijn te koop met een financieringsregeling voor starters op de koopwoningmarkt met een gezinsinkomen tussen de €30.000 en €38.500 bruto per jaar. Inschrijven voor deze kavels kan tot en met 9 juni 2017. Het gaat in totaal om 23 kavels; 21 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De kavelprijs is vanaf €59.250. Hieronder kunt u de locatiesheet downloaden met meer informatie over de locatie, de kavels en de planning.

Voor meer informatie zie de website van de gemeente.

Lees meer over

Delen