Kloet 3 Deelplan 20 Den Haag

Kloet 3 Deelplan 20 Den Haag – Voor de opdrachtgevers van Kloet 3 hebben wij een huis op maat ontworpen. Het huis wordt gekenmerkt door een stoere speelse industriële uitstraling. De begane grond is ruimtelijk van indeling en opzet en heeft de uitstraling van een loft met in de woonkamer een hoogte van 4,45 meter hoog.

Het kavel is gelegen in Deelplan 20. Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station.

Typologie

Zelfbouw tussenwoning in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 240 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek, Jony Nederend en Kallia Theodoraki

Foto's

Hotour

Kloet 3 Deelplan 20 Den Haag

Kloet 3 Deelplan 20 Den Haag is gemetseld met een stoere strengpers steen, deze komt ook terug in het interieur van de hal en de keuken. De kozijnen zijn van donker grijs aluminium. De woning is traditioneel gebouwd en is de woning volledig luchtdicht gebouwd. De woning heeft verder een lucht/water warmte pomp, wtw ventilatie en pv panelen, dit alles geeft de woning een extreem laag energieverbruik.

Aanpak

In aanvang van het project is samen met de opdrachtgevers het wensen lijstje opgesteld, hierin zijn alle verwachtingen, budget en planning vastgesteld. Door begeleiding met referentiebeelden hebben wij de opdrachtgevers in staat gesteld gefundeerde vormgevingskeuzes te maken die precies zijn afgestemd op hun behoeftes en doelstellingen. Identiteit is zo gekoppeld aan vormgevingsuitgangspunten die een onderdeel vormen voor het ontwerp.

architect_tussenwoning_architectuur_kloet_deelplan20_denhaag_interieur

Ontwerproces

Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een passend ontwerp. Wij tonen u diverse ontwerpmogelijkheden maar de keuzevrijheid voor u als klant blijft gewaarborgd en het ontwerp krijgt daarmee een uniek en persoonlijk karakter. Tijdens het ontwerpproces vormt de uitwisseling van wederzijdse ideeën en inspiratie de basis om gezamenlijk tot een visie voor het project te komen. Uw wensen worden op een unieke hedendaagse manier vormgegeven, gebruikmakend van een krachtig 3D-model en een sterke technische uitwerking.

Delen