Aan de kreek – Almere Duin

Aan de kreek – Almere Duin – In DUIN, Almere’s fijne woongebied in een omgeving van strand, duin en bomen, vind je een fraai stukje bos waar het net even anders is.
Hier begint een boomrijk landschap dat straks vloeiend overgaat in je eigen woon- en leefruimte. In Aan de Kreek ontwerp en bouw je je eigen huis
met precies die filosofie: het huis is als het ware te gast in het boslandschap. Aan de Kreek ligt in het oorspronkelijke Muiderbos en is doorregen met een kronkelende kreek.
Wat wil je nog meer? Eigentijds boswonen kan nu in Aan de Kreek. In DUIN.

Voor kavel 9 zijn wij recentelijk begonnen met het ontwerp van een prachtig in het landschap geïntegreerde bosvilla.

De vormtaal van de villa vindt haar oorsprong in de landschappelijke lijnen van de locatie en de wensen van de opdrachtgever.

Wij richten ons op het realiseren van duurzame, betaalbare, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit, ontworpen in samenspraak met de toekomstige bewoners. Met je eigen kavel maken wij het mogelijk jouw droomwoning te realiseren. Global Architects richt zich op allerlei kaveltypen en biedt daarvoor maatwerk en verschillende ontwerpen aan. Deze ontwerpen zijn gekoppeld aan een realistisch kostenplaatje en bieden daarnaast de ruimte voor eigen invulling. Op deze manier kun je jouw unieke woning realiseren met de gewenste architectonische kwaliteit.

Heb jij een optie op een kavel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Delen