Architect Laren

Als u op zoek bent naar een architect in Laren die voorop loopt op het gebied van duurzame ontwerpen, kijk dan niet verder dan Global Architects.

Scroll

Ons bedrijf is al jaren dé pionier op het gebied van groene architectuur en ons portfolio staat vol met prachtige, milieuvriendelijke gebouwen. Van woonhuizen tot grote commerciële projecten, Global Architects kan elk formaat project met gemak aan.

Architect Laren

 

Als u op zoek bent naar een architect in Laren die voorop loopt op het gebied van duurzame ontwerpen, kijk dan niet verder dan Global Architects. Ons bedrijf is al jaren dé pionier op het gebied van groene architectuur en ons portfolio staat vol met prachtige, milieuvriendelijke gebouwen. Van woonhuizen tot grote commerciële projecten, Global Architects kan elk formaat project met gemak aan.

Architect in Laren met jarenlange ervaring

 

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van mooie, duurzame woningen. Ons team van architecten en ingenieurs behoort tot de beste in de sector, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gebouwen energie-efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Als u op zoek bent naar een bureau dat echt voorop loopt in duurzaam ontwerpen, dan is Global Architects de juiste keuze voor u.

Duurzame ontwerpen hebben de toekomst

 

Bij Global Architects zijn we ervan overtuigd dat duurzaam ontwerpen de toekomst van de architectuur is. We zijn voortdurend bezig om de grenzen te verleggen in termen van wat er mogelijk is met groene bouwmaterialen en technologieën, en ons doel is om gebouwen te creëren die de tand des tijds zullen doorstaan. Als u geïnteresseerd bent in het werken met een bureau dat zich inzet voor een duurzaam ontwerp, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Recente projecten in de omgeving van Laren

 

Wij hebben verschillende projecten in Nederland afgerond. Zo hebben wij laatst een jaren 30 woning gerenoveerd in de omgeving van Laren, om precies te zijn in Bussum. De woning is dan ook niet meer te herkennen na de renovatie! Op onze website hebben wij de before en after foto’s geplaatst van het renovatieproject in Bussum.

Architect Laren inschakelen voor een bijzonder project?

 

Bent u op zoek naar een architect in Laren voor uw project? Wij helpen u graag! Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Den Haag. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Natuurlijk kunnen we ook een adviesgesprek voeren op locatie. Met onze jarenlange ervaring is geen project ons te gek. Op onze website vindt u een selectie van de projecten die wij door de jaren heen hebben afgerond.

Contact

Heeft u vragen over onze werkzaamheden als architecten in Laren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

[elfsight_instagram_feed id="1"]

instagram