Architect Rotterdam

Als u op zoek bent naar een architect in Rotterdam met jarenlange ervaring en een uiteenlopend portfolio, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Global Architects.

Scroll

Architect Rotterdam

 

Als u op zoek bent naar een architect in Rotterdam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rotterdam is een stad in Nederland die bekend staat om haar prachtige architectuur. De gebouwen in deze stad zijn uniek en gevarieerd, waardoor het een populaire toeristische bestemming is. Als u geïnteresseerd bent in architectuur, of als u gewoon een aantal geweldige gebouwen wilt zien, dan is Rotterdam dé plek voor u! Rotterdam is de ideale stad om te wonen als u gek bent op moderne architectuur. Onze architecten in Rotterdam kunnen uw droomwoning realiseren.

Jonge en innovatieve architect Rotterdam

 

Global Architects is een jong en innovatief architectenbureau dat werkzaam is in Nederland, waaronder Rotterdam. Global Architects is opgericht door Arthur S. Nuss. Het bedrijf bestaat uit 7 architecten en is gevestigd in het centrum van Den Haag. Global Architects staat bekend om haar onconventionele en innovatieve ontwerpen. Door heel Nederland hebben wij verschillende projecten gerealiseerd.

Zelfbouw kavels – Architect Rotterdam

 

Nederlanders houden ervan hun huizen zelf te bouwen. Dit betekent dat mensen een stuk grond kopen en daar vervolgens hun eigen huis op bouwen. Zelfbouw wordt steeds populairder, en Rotterdam heeft veel zelfbouwkavels. Als u op zoek bent naar een architect om u te helpen met uw zelfbouwproject, moet u bij Global Architects zijn. Global Architects is een architectenbureau wat actief is in Rotterdam dat gespecialiseerd is in zelfbouwprojecten. Global Architects heeft een team van ervaren architecten die u van begin tot eind kunnen helpen met uw zelfbouwproject.

De mogelijkheden zijn eindeloos op architectonisch gebied

 

Of u nu een rijtjeswoning, appartement of vrijstaande woning wilt bouwen, alles is mogelijk bij Global Architects. De architecten van ons bureau hebben veel ervaring met verschillende soorten projecten. Als u niet zeker weet wat u wilt, kunnen zij u helpen bij het vinden van het juiste type huis voor uw behoeften. Global Architects is de juiste plek voor al uw architect behoeften in Rotterdam!

Interieurarchitect Rotterdam

 

Naast architecten zijn er in Rotterdam ook veel binnenhuisarchitecten. Als u op zoek bent naar iemand die u kan helpen met de inrichting van uw huis, dan moet u zeker eens kijken naar de diensten van een binnenhuisarchitect. Binnenhuisarchitecten kunnen u helpen met alles van het kiezen van de juiste materialen tot het creëren van een uniek en stijlvol interieur voor uw huis. Heeft u hulp nodig met uw interieur in Rotterdam? Schakel ons dan in als uw interieurarchitect in Rotterdam.

Alles uit handen geven of advies bij ons architectenbureau in Rotterdam

 

Bij Global Architects kunnen we alles uit handen nemen of u laten bepalen en enkel adviseren. We hebben een team van ervaren architecten die u van begin tot eind kunnen helpen met uw project. Wij helpen u bij het vinden van het juiste ontwerp voor uw wensen en ontwerpen het in naar uw smaak. Als u zelf al een ontwerp in gedachten heeft en u alle touwtjes in handen wilt hebben kunnen wij u adviseren. Met onze ervaring weten we wat mogelijk is en welke materialen gebruikt kunnen worden.

Contact

Heeft u vragen over onze werkzaamheden als architect in Rotterdam Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

[elfsight_instagram_feed id="1"]

instagram