Architectenbureau Amsterdam

Als architectenbureau Amsterdam leggen wij de focus op het creëren van tijdloze ontwerpen die lang meegaan.

Scroll

Architectenbureau Amsterdam

 

Als architectenbureau Amsterdam leggen wij de focus op het creëren van tijdloze ontwerpen die lang meegaan. Wij werken in heel Nederland, inclusief Amsterdam. Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden om ons unieke perspectief over te brengen in zowel grote als kleine projecten. Ons team heeft een breed scala aan ervaring en expertise, dus wat uw project ook vereist, wij kunnen het gewenste resultaat leveren.

Duurzaamheid

 

Global Architects hanteert een integrale ontwerpaanpak vanaf de initiatieffase. Een integrale ontwerpaanpak is de basis voor energiebewust ontwerpen. Het ontwerp is gericht op een comfortabel en gezond binnenklimaat met een zo laag mogelijk energieverbruik.  De volgende kwaliteitsaspecten worden gewogen; functionaliteit, duurzaamheid, levensduur, comfort, kosten, gezondheid en verkoopbaarheid.

Waarom een architectenbureau inschakelen?

Er zijn vele redenen om een architectenbureau in te huren, maar de belangrijkste is dat wij u kunnen helpen uw visie en wensen te realiseren. Wij nemen de tijd om uw visie en wensen te begrijpen. Vervolgens werken wij dan samen u een ontwerp uit dat uw wensen naar een hoger niveau brengt. Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerp en de realisatie van een nieuw gebouw of uw bestaande woning wij kunnen u de begeleiding bieden die u nodig heeft. Bent u op zoek naar een architectenbureau in Amsterdam, neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. 

 

Als architectenbureau is het van belang dat wij uw wensen en smaak in kaart brengen. Vanuit daar gaan wij per fase met u aan de slag om zo uw uiteindelijke woning of gebouw te realiseren. Onze werkwijze wordt besproken aan de hand van het stappenplan hieronder;

stap – 1 kennismaking; Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij jullie wensen en smaak bespreken. Tevens zullen wij dit toetsen aan jullie budget en de regelgeving zoals het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Op basis van dit gesprek zullen wij een vrijblijvende offerte maken voor de architectenwerkzaamheden.

stap 2 – ontwerp; De werkzaamheden in de ontwerpfase bestaan uit het Schetsontwerp, Voorlopig ontwerp en het Definitief ontwerp. In het Schetsontwerp onderzoeken wij diverse ruimtelijke en functionele oplossingsmogelijkheden aan de hand van ontwerpen in 3D. In het Voorlopig ontwerp wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een af ontwerp. Dit wordt bouwtechnisch uitgewerkt in het Definitief ontwerp.

stap 3 – vergunning; In de fase Technisch ontwerp werken wij het Definitief ontwerp verder uit zodat de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. Naast de tekeningen maken wij een technische (tekstuele) omschrijving van het werk. Hierin staan alle materialen omschreven. 

stap 4 – uitvoering; Tijdens de bouwvoorbereiding maken wij de uitvoeringstekeningen voor de aannemer. Als de aannemer aan het werk gaat, houdt de architect toezicht op de bouwwerkzaamheden. De architect controleert of de afgesproken materialen worden toegepast. De werkzaamheden volgens tekening verlopen. Doorgaans vindt iedere week een bouwoverleg plaats.

Als Architectenbureau Amsterdam begeleiden wij u bij iedere fase uit het stappenplan en zorgen voor een duidelijke communicatie gedurende het proces. 

3e plek Amsterdamse nieuwbouwprijs 2020

 

Met trots kunnen wij u mededelen dat ons project Urban Garden 3e is geworden tijdens de Amsterdamse nieuwbouwprijs 2020. Urban Garden is een project ontwikkeld in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Hierbij stonden de bewoners centraal. Tijdens het ontwerpproces konden zij meebeslissen en meebepalen. Wij blijven er naar streven Amsterdam te blijven vernieuwen met duurzame, innovatie en creatieve oplossingen in de toekomst.

Wat kan ons architectenbureau Amsterdam voor u betekenen?

 

Ons architectenbureau Amsterdam kan uw gebouw transformeren, nieuwbouwappartement realiseren, uw woning renoveren en nog veel meer.. Wij zijn een ervaren Amsterdams architectenbureau en helpen al jaren particulieren en bedrijven met het ontwerpen en realiseren van hun projecten. 

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze diensten of geven u vrijblijvend advies. 

Bij Global Architects geloven we dat geen project te groot of te klein is. Wij werken aan een verscheidenheid van projecten, van eengezinswoningen, het verbouwen van woningen tot grote commerciële ontwikkelingen.

Contact

Heeft u vragen over ons architectenbureau Amsterdam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

[elfsight_instagram_feed id="1"]

instagram