Architectenbureau Amsterdam

Als architectenbureau Amsterdam leggen wij de focus op het creëren van tijdloze ontwerpen die heel lang meegaan.

Scroll

Architectenbureau Amsterdam

Als architectenbureau Amsterdam leggen wij de focus op het creëren van tijdloze ontwerpen die heel lang meegaan. Wij werken in heel Nederland, inclusief Amsterdam, en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons unieke perspectief over te brengen in zowel grote als kleine projecten. Ons team heeft een breed scala aan ervaring en expertise, dus wat uw project ook vereist, wij kunnen resultaten leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Waarom een architectenbureau Amsterdam inschakelen?

Er zijn vele redenen om een architectenbureau in te huren, maar de belangrijkste is dat wij u kunnen helpen uw visie te realiseren. Wij nemen de tijd om uw doelen en doelstellingen te begrijpen en werken dan met u samen om een plan te maken dat deze doelen en doelstellingen zal verwezenlijken. Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerp van een nieuw gebouw of alleen maar iemand wilt die uw bestaande plannen bekijkt, wij kunnen u de begeleiding bieden die u nodig heeft. Zo zorgen wij ervoor dat uw project een succes wordt. Dus als u op zoek bent naar een architectenbureau in Amsterdam, neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Architectenbureau Amsterdam

3e plek Amsterdamse nieuwbouwprijs 2020

Met trots kunnen wij u mededelen dat ons kantoor de Amsterdam de 3e plek heeft behaald voor de nieuwbouwprijs 2020 voor ons project Urban Garden. Dit is een grote eer en een erkenning van het harde werk en de toewijding die ons team in elk project steekt dat we aannemen. We kijken ernaar uit om de Amsterdamse gemeenschap te blijven bedienen met innovatieve en creatieve oplossingen.

Wat kan ons architectenbureau Amsterdam voor u betekenen?

Ons architectenbureau Amsterdam kan uw woning compleet transformeren, nieuwbouwappartement realiseren, renoveren en nog veel meer. Alles is mogelijk bij Global Architects. Wij zijn een ervaren Amsterdams architectenbureau en helpen al jaren particulieren en bedrijven met het ontwerpen en realiseren van hun projecten. Wij doen graag hetzelfde voor u!

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze diensten of geven u gratis advies.

Bij Global Architects geloven we dat geen project te groot of te klein is. Wij werken aan een verscheidenheid van projecten, van eengezinswoningen tot grote commerciële ontwikkelingen. Het maakt niet uit wat uw project inhoudt, wij hebben alles in huis.

Contact

Heeft u vragen over ons architectenbureau Amsterdam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

instagram