Architectenbureau Den Haag

Als u op zoek bent naar een architectenbureau Den Haag met een bewezen track record van bekroonde ontwerpen, kijk dan niet verder dan Global Architects.

Scroll

Architectenbureau Den Haag

Als u op zoek bent naar een architectenbureau Den Haag met een bewezen track record van bekroonde ontwerpen, kijk dan niet verder dan Global Architects. Ons team van ervaren professionals kan u helpen uw visie tot leven te brengen, of u nu hulp nodig heeft bij een nieuwbouwproject of een bestaand pand wilt renoveren. Wij hebben een passie voor het creëren van mooie en functionele ruimtes waar onze klanten nog jaren van zullen genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Ons architectenbureau Den Haag onderscheidt zich

Bij ons architectenbureau Den Haag hebben wij veel verschillende soorten gebouwen ontworpen, van kleine particuliere woningen tot grote openbare structuren. Wat uw project ook inhoudt, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit van dienstverlening.
Enkele van onze onderscheidingen zijn:

  • Eervolle vermelding BNA gebouw van het jaar 2016
  • 3e plek voor Urban Garden bij de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2020

Wij zijn er trots op erkend te zijn door deze prestigieuze organisaties en kijken ernaar uit om innovatieve en inspirerende ontwerpen te blijven maken voor onze klanten. Als u meer wilt weten over ons architectenkantoor of een aantal van onze eerdere projecten wilt zien, bekijk dan onze projectpagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Interieurarchitect Den Haag

Naast onze architecturale diensten, bieden wij ook interieur design diensten aan. Ons team van deskundigen kan u helpen een stijlvolle en functionele ruimte te creëren die uw unieke smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. Wij werken met u samen om de perfecte meubels en afwerkingen te selecteren om uw gewenste look te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Wij denken met de klant mee – Architectenbureau Den Haag

Bij ons architectenbureau in Den Haag stellen we de wensen en behoeften van onze klanten altijd voorop. We nemen de tijd om u en uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat we een oplossing op maat kunnen creëren die aan al uw eisen voldoen.

Welk type project u ook in gedachten heeft, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen voorzien van de de best mogelijke service. Neem vandaag nog contact met ons op om van start te gaan!

Den Haag is de thuisbasis van veel verschillende architectenbureaus, maar een die eruit springt is Global Architects. Met een bewezen track record van bekroonde ontwerpen, is ons bureau vol vertrouwen in haar vermogen om elke visie tot leven te brengen, ongeacht de grootte of omvang van het project.

 

Contact

Heeft u vragen over ons architectenbureau Den Haag? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

[elfsight_instagram_feed id="1"]

instagram