architectenbureau strandpaviljoen

Scroll

Visie

Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en ontwerpt sinds 2010 strandpaviljoens en restaurants. Onze ontwerpen hebben een open en ruimtelijk karakter, qua vormgeving is het fris en hedendaags. Het moet het gevoel uitstralen dat het er al jaren staat, zodat het een stijlvolle, laagdrempelige uitstraling heeft. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Wij ontwerpen en begeleiden het exterieur, interieur en het ontwerp van de buitenruimtes van uw strandpaviljoen of restaurant, tevens kunnen wij voor u de omgevingsvergunning verzorgen en doen wij de bouwbegeleiding. De laatste jaren hebben wij met succes omgevingsvergunningen aangevraagd voor seizoensgebonden strandpaviljoens naar jaarrond strandpaviljoens.

witsand-noordwijk-beachvilla-beachclub-strandtent-strandclub-architect-architectenbureau-globalarchitects

Architectenbureau voor het ontwerp van uw strandpaviljoen

Als u een strandpaviljoen wilt beginnen, of als u uw huidige paviljoen wilt verbeteren, kunt u een architectenbureau in de arm nemen. Global Architects ontwerpt en begeleidt sinds 2010 strandpaviljoens. Centraal staat een functionele indeling en inspirerend interieur passend bij de identitiet van uw restaurant. Tevens kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van de lay-out van uw keuken en werkruimtes, zodat uw personeel efficiënt kan werken en u een optimaal rendement haalt uit uw bedrijf.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Bent u van plan om een nieuw strandpaviljoen te beginnen, of wilt u uw huidige strandtent verbouwen? Dan kunnen wij uw helpen met het ontwerp voor het exterieur, het interieurontwerp, het aanvragen van de benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding.  Met een goed doordacht concept realiseert u een prachtig strandpaviljoen, waar mensen graag komen.

Branding beachclub Noordwijk architect architectenbureau

Naast het ontwerpen van de buitenkant van uw strandpaviljoen, maakt Global Architects ook het interieurontwerp van uw strandtent. In het interieur komt de identiteit van uw strandclub tot uitdrukking. Dit omvat alles van het bepalen van het juiste concept, sfeer en materialisatie tot aan het selecteren van het meubilair. Global Architects zal met u samenwerken om ruimtes te creëren die zowel functioneel als mooi zijn en ervoor zorgen dat uw klanten de ultieme strand ervaring krijgen.

van seizoensgebonden strandpaviljoen naar jaarrond strandpaviljoen

Global Architects ontwerpt sinds 2010 strandpaviljoens. Hierin kunnen wij zowel het exterieur, het interieur en de buitenruimte voor u ontwerpen. De gewenste identiteit en uitstraling van het strandpaviljoen komen terug in het ontwerp en de materialisatie.

duurzaam strandpaviljoen

Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen en het gevoel van vrijheid dat de architectuur, het interieurontwerp en de buitenruites oproepen.

De afgelopen jaren heeft ons architectenbureau met succes strandpaviljoens in Noordwijk, Kijkduin, Scheveningen, Zoutelande, Zeeland, Katwijk, Bloemendaal, Zandvoort en Hoek van Holland ontworpen.

bekijk hier onze horeca projecten

Wie zijn wij

Global Architects is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en werkzaam door heel Nederland. Het dynamische ontwerpteam bestaat uit 4 architecten ir. Arthur S. Nuss, ir. Jony Nederend, ir. Kallia Theodoraki allen afgestudeerd aan de TU Delft en Ing. arch. Tomáš Beránek afgestudeerd aan de faculteit Architectuur in Praag.

Lees meer over Wie zijn wij

strandhuisjes de Duinen

Strandhuisjes de Duinen

Naast strandpaviljoens ontwerpen wij ook strandhuisjes welke verhuurd worden aan vakantiegangers.

Contact
Heeft u een strandpaviljoens in Noordwijk, Kijkduin, Scheveningen, Zoutelande, Zeeland, Katwijk, Bloemendaal, Zandvoort, Hoek van Holland of op een andere plek in Nederland. Neem dan contact met ons op voor een gratis advies gesprek. Bel: +31 (0)70 2212000 of e-mail ons op info@globalarchitects.nl.