wie zijn wij

Scroll

Arthur S. Nuss

Arthur S. Nuss heeft tijdens een uitwisselingsprogramma in India, Ahmedabad een volledig zelfvoorzienende, duurzame wijk ontworpen in Alang. Hij is afgestudeerd in 2006 aan de TU-Delft richting Nieuwe woonconcepten, consumentgerichte geïndustrialiseerde woningbouw. Hij heeft naast zijn eigen bureau tevens als architect gewerkt bij KOW Architectuur.

linkedin profile

Tomas Beranek

Tomas Berank heeft in Praag (Tjechie) en Tampere (Finland) architectuur en stedenbouw gestudeerd. Hij is afgestudeerd in 2012 met een innovatieve inpassing van bibliotheek in het historische centrum van Praag.

linkedin profile

Jony Nederend

Jony is in 2013 afgestudeerd aan de TU Delft, in de richting RMIT Architectuur. Tijdens zijn afstuderen ging hij de confrontatie aan met het transformeren van een leegstaande fabrieksbakkerij naar een ‘eigen stad’ voor verstandelijke gehandicapten. Een samenspel tussen de bestaande en nieuwe architectuur.
In de afgelopen jaren heeft hij zich vrijwillig voor de wederopbouw van Nepal ingezet en zijn bouwkundige ervaring ontwikkelt bij verschillende advies-projectbureau’s.

linkedin profile

Kallia Theodoraki

Kallia behaalde haar Diploma in Architectural Engineering in 2015 van NTU Athene met een afstudeerproject “Gemeentelijk en Cultureel Centrum” dat zich richt op lokaal industrieel erfgoed. Na een uitwisselingsjaar in TU Berlin doorgebracht te hebben en gedreven door passie voor duurzaam ontwerpen, volgde ze een MSc in Building Technology, de TU Delft, waar ze in 2018 afstudeerde met een proefschrift over “Solar-Cooling Facades”.

Dennis Lazurka

Dennis behaalde in 2019 zijn Bachelor opleiding aan de Chernivtsi National University, Chernivtsi in de Ukraine. Hierna heeft hij als stagiair 6 maanden werkervaring opgedaan in Nederland bij Rene van Zuuk Architekten.