architectenbureau Utrecht

Scroll

Visie

Global Architects ontwerpt en realiseert vernieuwende gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt.  Wij ontwerpen en begeleiden renovatie en nieuwbouw projecten in de provincie Utrecht voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Particulier

Nieuwbouw

Onze visie is gericht op het realiseren van een duurzame, waardevaste woning van architectonische kwaliteit ontworpen in samenspraak u. Steeds vaker worden kavels vrij uitgegeven aan particulieren, die daarmee de mogelijk hebben een droomwoning te realiseren. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Onze ontwerpen zijn gekoppeld aan een realistisch kostenplaatje. Op deze manier kunt u uw unieke woning realiseren met de gewenste architectonische kwaliteit.

bekijk hier onze vrijstaande woningen

renovation_mansion_interior_high-end_home_design

Renovatie en interieurontwerp

Renovatie & interieurontwerp – Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Global Architects is een innovatief architectenbureau op het gebied van ontwerp en duurzaamheid. Wij kunnen u begeleiden bij de duurzame renovatie & interieurontwerp van uw huis in de provincie Utrecht. Wij verzorgen voor u het interieurontwerp, de bouwbegeleiding en de aanvraag omgevingsvergunning indien nodig.

AFTER en BEFORE, is een fotocollage van onze renovatieprojecten, waarbij links de foto te zien is van na de renovatie en rechts van voor de renovatie.

bekijk hier onze renovatie projecten

Zakelijk

appartementen_architectuur_rokkeveen_mede-opdrachtgeverschap_architect

Appartementencomplex

Onze ontwerpen komen tot stand in nauw overleg met de eindgebruikers en betrokken partijen als ontwikkelaars, bouwbedrijven en gemeentes.

De speerpunten die daarbij verweven zijn in onze ontwerpen:
– functionaliteit en flexibiliteit
– duurzame onderhoudsvriendelijke materialen
– lage tot geen energiekosten
– gezond binnenklimaat
– kwaliteit, aandacht voor detaillering
– waardevast
– betaalbaarheid

bekijk hier onze appartementencomplexen

restaurants en strandpaviljoens

Global Architects ontwerpt sinds 2009 restaurants en strandpaviljoens. Hierin kunnen wij zowel het exterieur, het interieur en de buitenruimte voor u ontwerpen. De gewenste identiteit en uitstraling van de horeca onderneming komen terug in het ontwerp en de materialisatie. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en het gevoel van vrijheid dat de architectuur en het interieurontwerp oproept.

bekijk hier onze horeca projecten

ontwikkeling

Heeft u interesse in een studie voor;

– Centrumontwikkeling
– Transformatiegebieden
– Vastgoedstrategie
– Herontwikkelingslocaties
– Perspectief in krimpgebieden

Wij kunnen u helpen in het vervaardigen van een studie en visie voor het betreffende gebied in regio Utrecht.

bekijk hier onze ontwikkeling projecten

Wie zijn wij

Global Architects is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en werkzaam door heel Nederland. Het dynamische ontwerpteam bestaat uit 4 architecten ir. Arthur S. Nuss, ir. Jony Nederend, ir. Kallia Theodoraki allen afgestudeerd aan de TU Delft en Ing. arch. Tomáš Beránek afgestudeerd aan de faculteit Architectuur in Praag.

Lees meer over Wie zijn wij

recensie door Hamdi en Leyla

Wanneer we aan het einde van onze rondwandeling op het achterterras de woning overschouwen zegt Leyla: “De woning is helemaal naar onze wens. Door zijn openheid en transparantie en zijn toegankelijkheid door nauwelijks deuren te gebruiken, laat hij vooral ook zien wie we zijn. We genieten iedere dag weer. In dat kader past ook een compliment aan de architect, die over de creativiteit beschikt om onze gedachten, onze wensen, tastbaar en zichtbaar te maken. Dat verdient een groot compliment.”

Zie meer recensies