interieurontwerp restaurant

Scroll

Visie

Global Architects ontwerpt en realiseert vernieuwende gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt.  Wij ontwerpen en begeleiden het interieurontwerp van uw restaurant, tevens kunnen wij voor u de omgevingsvergunning verzorgen en doen wij de bouwbegeleding.

Architectenbureau voor het interieurontwerp van uw restaurant

Als u een horecazaak wilt beginnen, of als u uw huidige horecazaak wilt verbeteren, kunt u een architectenbureau in de arm nemen. Global Architects ontwerpt en begeleidt sinds 2010 horeca ondernemingen. Centraal staat een functionele indeling en inspirerend interieur passend bij de identitiet van uw restaurant. Tevens kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van de lay-out van uw keuken en werkruimtes, zodat uw personeel efficiënt kan werken en u een optimaal rendement haalt uit uw bedrijf.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Bent u van plan om een nieuw restaurant te beginnen, of wilt u uw huidige horecazaak verbouwen? Dan kunnen wij uw helpen met het ontwerp voor het exterieur, het interieurontwerp, het aanvragen van de benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding.  Met een goed doordacht concept realiseert u een prachtig restaurant, waar mensen graag komen.

Loft88 Utrecht terrasontwerp

Naast het ontwerpen van de buitenkant van uw horecazaak, maakt Global Architects ook het interieurontwerp van uw zaak. In het interieur komt de identiteit van uw horecazaak tot uitdrukking. Dit omvat alles van het bepalen van het juiste concept, sfeer en materialisatie tot aan het selecteren van het meubilair. Global Architects zal met u samenwerken om ruimtes te creëren die zowel functioneel als mooi zijn en ervoor zorgen dat uw klanten de ultieme horeca ervaring krijgen.

Tulum Tulum Noordwijk architect

restaurants en strandpaviljoens

Global Architects ontwerpt sinds 2010 restaurants en strandpaviljoens. Hierin kunnen wij zowel het exterieur, het interieur en de buitenruimte voor u ontwerpen. De gewenste identiteit en uitstraling van de horeca onderneming komen terug in het ontwerp en de materialisatie.

Branding beachclub Noordwijk architect architectenbureau

Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en het gevoel van vrijheid dat de architectuur en het interieurontwerp oproept.

bekijk hier onze horeca projecten

Wie zijn wij

Global Architects is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en werkzaam door heel Nederland. Het dynamische ontwerpteam bestaat uit 4 architecten ir. Arthur S. Nuss, ir. Jony Nederend, ir. Kallia Theodoraki allen afgestudeerd aan de TU Delft en Ing. arch. Tomáš Beránek afgestudeerd aan de faculteit Architectuur in Praag.

Lees meer over Wie zijn wij

Publicaties

Klik hier voor onze publicatie op de website Bestcafedesigns en We Heart!

Contact

Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek. Bel: +31 (0)70 2212000 of e-mail ons op info@globalarchitects.nl.