Modern bungalow ontwerp

Laat een modern bungalow op maat ontwerp door Global Architects verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in mensgerichte architectuur en gebruik van natuurlijke materialen.

Scroll

Een modern bungalow ontwerp laten maken

 

Wilt u een bungalow die volledig aan uw wensen voldoet? Laat uw moderne bungalow ontwerp maken door Global Architects. Ons team van architecten begrijpt uw visie en werkt nauw samen met u om uw droomhuis te realiseren.

Modern bungalow ontwerp op maat

 

Onze mensgerichte architectuur zorgt ervoor dat we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om hun droomhuis te creëren. Wij geloven dat uw bungalow een verlengstuk van uzelf moet zijn en ontwerpen deze daarom helemaal naar uw wens. Onze ontwerpen zijn creatief en speels en weten u te verrassen. Bijvoorbeeld met spannende doorkijkjes en ruimtelijke effecten die spelen met daglicht en de omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Maatwerk – elk ontwerp is uniek

 

Global Architects ontwerpt en realiseert gebouwen en interieurs samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Het creëren van de gebouwen en ruimtes die de eindgebruikers inspireren staan centraal in onze ontwerpen. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

Global Architects gelooft dat samenwerken met opdrachtgevers leidt tot kwalitatieve innoverende projecten die verwezenlijkt worden binnen het haalbare bouwbudget, waarbij het niet te kosten gaat van de architectuur. Wij bestaan uit een team van vier architecten die alle hun eigen specialisme beheersen in het ontwerptraject. Met korte lijnen en nauwe relatie blijven wij altijd betrokken tijdens het proces. Het ‘Global Architects DNA’ wordt gekenmerkt door: flexibiliteit / dynamisch, pro-activiteit, initiatief / ondernemerschap en praktisch denkvermogen.

Gebruik van natuurlijke materialen

 

Bij ons kun je een bungalow ontwerp laten maken dat niet alleen modern en minimalistisch is, maar ook warm en natuurlijk dankzij het gebruik van materialen zoals hout, bamboe en baksteen. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid essentieel is en dat een woning levensloopbestendig moet zijn. Onze ontwerpen zijn dan ook milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam. Zo geniet jij niet alleen van jouw droomhuis voor de rest van jouw leven, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

 

Geprefabriceerde bungalow: in korte tijd sleutelklaar

 

Wilt u snel intrekken in uw nieuwe bungalow? Kies dan voor onze geprefabriceerde bungalows. Hoewel deze bungalows prefab zijn, heeft u nog steeds veel keuzevrijheid om het ontwerp naar uw smaak aan te passen. Onze prefab bungalows worden in korte tijd sleutelklaar opgeleverd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning.

 

Voorbeeld van een modern bungalow ontwerp

Benieuwd naar hoe jouw moderne bungalow eruit kan zien? Bekijk dan ons project House as a box. Deze moderne bungalow is gebouwd op een architectenkavel in de wijk Parijsch in Culemborg. Michel en Anette, de opdrachtgevers, wilden een gelijkvloerse, levensloopbestendige woning die past bij hun levensstijl. Wij hebben deze droom voor hen
waargemaakt door middel van een geprefabriceerde bungalow. Door gebruik te maken van prefab was de bungalow sleutelklaar in slechts 12 weken!

Proces en werkwijze

Als architectenbureau is het van belang dat wij uw wensen en smaak in kaart brengen. Vanuit daar gaan wij per fase met u aan de slag om zo uw uiteindelijke woning of gebouw te realiseren. Onze werkwijze wordt besproken aan de hand van het stappenplan hieronder;

stap – 1 kennismaking; Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij jullie wensen en smaak bespreken. Tevens zullen wij dit toetsen aan jullie budget en de regelgeving zoals het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Op basis van dit gesprek zullen wij een vrijblijvende offerte maken voor de architectenwerkzaamheden.

stap 2 – ontwerp; De werkzaamheden in de ontwerpfase bestaan uit het Schetsontwerp, Voorlopig ontwerp en het Definitief ontwerp. In het Schetsontwerp onderzoeken wij diverse ruimtelijke en functionele oplossingsmogelijkheden aan de hand van ontwerpen in 3D. In het Voorlopig ontwerp wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een af ontwerp en worden de duurzame uitgangspunten van het project opgesteld. Dit wordt bouwtechnisch uitgewerkt in het Definitief ontwerp.

stap 3 – vergunning; In de fase Technisch ontwerp werken wij het Definitief ontwerp verder uit zodat de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. Naast de tekeningen maken wij een technische (tekstuele) omschrijving van het werk. Hierin staan alle materialen omschreven. 

stap 4 – uitvoering; Tijdens de bouwvoorbereiding maken wij de uitvoeringstekeningen voor de aannemer. Als de aannemer aan het werk gaat, houdt de architect toezicht op de bouwwerkzaamheden. De architect controleert of de afgesproken materialen worden toegepast. De werkzaamheden volgens tekening verlopen. Doorgaans vindt iedere week een bouwoverleg plaats.

Als architect begeleiden wij u bij iedere fase uit het stappenplan en zorgen voor een duidelijke communicatie gedurende het proces. 

Waarom Global Architects?

Ons architectenbureau is gevestigd in Den Haag en heeft de afgelopen 14 jaar meerdere projecten met succes opgeleverd door heel Nederland. Global Architects is gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van projecten voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Onze ontwerpen komen tot stand in nauw overleg met de eindgebruikers en betrokken partijen als ontwikkelaars, bouwbedrijven en gemeentes.  Wij hebben jarenlange ervaring met klantgericht ontwerpen en werken samen met high-end aannemers.

Duurzaamheid

Global Architects hanteert een integrale ontwerpaanpak vanaf de initiatieffase, waarbij alle kwaliteitsaspecten gewogen worden; functionaliteit, duurzaamheid, levensduur, comfort, kosten, gezondheid en verkoopbaarheid. Een integrale ontwerpaanpak is de basis voor energiebewust ontwerpen. Dat gericht is op een comfortabel en gezond binnenklimaat met een zo laag mogelijk energieverbruik. Doordachte oriëntatie, efficiënt gebruik van daglicht, toepassing van klimaatbuffers zijn enkele mogelijkheden die daar een rol inspelen. Aanvullend hieraan wordt het gewenste installatie-model ontwikkeld passend bij de energie-ambities van de opdrachtgever.

Modern bungalow ontwerp door Global Architects

Bent u geïnteresseerd in een modern bungalow ontwerp van Global Architects? Architects? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u uw droomhuis te ontwerpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 711 35 99 of een e-mail sturen naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!