Moderne bungalow bouwen

Als u een moderne bungalow wilt bouwen, zult u de hulp van een ervaren architectenbureau nodig hebben.

Scroll

Bungalow bouwen

Als u een moderne bungalow wilt bouwen, zult u de hulp van een ervaren architectenbureau nodig hebben. Global Architects helpt al jaren mensen bij het bouwen van hun droomhuis, en wij weten precies wat er nodig is om een bungalow te creƫren die de tand des tijds zal doorstaan. We hebben een breed scala aan diensten om uit te kiezen, dus u kunt er zeker van zijn dat we in staat zullen zijn om aan uw wensen te voldoen. Bel ons vandaag nog en laat ons beginnen met het plannen van uw ideale bungalow!

Wat is een bungalow?

Een bungalow is een vrijstaand, gelijkvloers huis. Bungalows zijn vaak te vinden aan het strand of in andere vakantiegebieden, maar ze kunnen overal worden gebouwd. Door hun kleine afmetingen en eenvoudige constructie zijn bungalows ook relatief goedkoop om te bouwen.

Soorten bungalows

Er zijn veel verschillende soorten bungalows, dus het is belangrijk dat u weet wat u wilt voordat u met het bouwproces begint. Global Architects kan u helpen uit te zoeken welk type bungalow geschikt is voor u en uw gezin. We hebben een breed scala aan diensten om uit te kiezen, dus we zijn er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Moderne bungalow bouwen

Als u op zoek bent naar een moderne bungalow, is Global Architects het perfecte bedrijf voor u. Wij hebben een breed scala van moderne bungalow plannen om uit te kiezen, dus u kunt er zeker van zijn om de perfecte te vinden voor uw behoeften. Naast de bouw van de bungalow, kunnen we u ook helpen met het inrichten van een moderne bungalow.

Traditionele bungalows

Indien u op zoek bent naar een meer traditionele bungalow, dan is Global Architects het perfecte bedrijf voor u. Wij hebben een breed scala van traditionele bungalow plannen om uit te kiezen. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.

In een kort tijdsbestek een bungalow bouwen – Prefab bungalow

Als u op zoek bent naar een bungalow die in een korte tijd kan worden gebouwd, is Global Architects het perfecte bedrijf voor u. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende geprefabriceerde bungalows. Heeft u geen haast en wilt u een op maat gemaakte bungalow? Dan is dat ook natuurlijk mogelijk.

Contact

Heeft u vragen over het bouwen van een moderne bungalow? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24b, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!

Bungalow op architectenkavel in Parijsch

House as a box is een geprefabriceerde bungalow, welke sleutelkaar gebouwd is in 12 weken. De modern bungalow is gebouwd op een vrije kavel in de wijk Parijsch in Culemborg. De woning is gebouwd in samenspraak met Michel en Anette de opdrachtgevers. Michel en Anette hebben hun bestaande 3-laagse tussenwoningen verkocht en een nieuwe gelijkvloerse levensloopbestendige woning gerealiseerd.