Prefab woning ontwerpen

Geprefabriceerde woningen (ook wel bekend als prefab woning) zijn de toekomst van de woningbouw.

Scroll

Prefab woning ontwerpen

 

Geprefabriceerde woningen (ook wel bekend als prefab woningen) zijn de toekomst van de woningbouw. Steeds meer mensen kiezen voor een prefab woning omdat ze betaalbaar zijn en een korte bouwtijd hebben. 

Wat is een prefab woning?

Prefab woningen zijn woningen die worden gebouwd in een fabriek en vervolgens vervoerd naar de kavel waar ze zullen worden gemonteerd. Prefab woningen worden steeds populairder, omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van de traditionele manier van huizen bouwen.

Prefab-woning

Voordelen van het ontwerpen van een prefab woning:

 

-Betaalbaarder dan traditionele gebouwde woningen;

-Snellere bouwtijd;

-Hoogwaardigere kwaliteit;

-Gezonder binnenklimaat;

Kosten van een prefab woning

 

Als u geïnteresseerd bent in de bouw van een prefab woning, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden, zoals uw wensen en uw budget. Prefab woningen variëren in prijs van 250.000 tot 500.000 of meer. De prijs is afhankelijk van het gekozen afwerkniveau en de grootte van de prefab woning. Het is belangrijk dat uw wensen en grootte van de woning in verhouding zijn tot uw budget.

Ons architectenbureau ontwerpt prefab woningen aan

 

Als architectenbureau ontwerpen wij geprefabriceerde woningen in verschillende prijsklassen voor elk budget.

Uw locatie: Geprefabriceerde woningen kunnen op elke locatie gebouwd worden. Echter, afhankelijk van uw locatie, kunnen er bepaalde beperkingen of bouwvoorschriften zijn waarvan u op de hoogte moet zijn. Ons team zorgt ervoor dat woning voldoet aan het bouwbesluit en de voorschriften uit het bestemmingsplan.

Uw behoeften: Elk gezin is anders en heeft unieke behoeften. Wanneer u op zoek bent naar een geprefabriceerde woning, is het belangrijk om uw specifieke behoeften in gedachten te houden. Ons team ontwerpt in samenspraak met u een prefab woning op maat, die aan al uw eisen voldoet.

Als u geïnteresseerd bent in het ontwerpen en bouwen van een geprefabriceerde woning neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten!

Prefab is de toekomst

 

Naast dat de woningen betaalbaar zijn, kunnen de woningen sneller worden opgeleverd omdat ze worden in een fabriek gebouwd. Dit betekent ook dat ze vaak energiezuiniger zijn dan traditionele woningen. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

vrijstaand huis ontwerpen

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX, Den Haag. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Facebook!