renovatie architectenbureau Bussum

Wanneer u plannen heeft om u huis te bouwen of verbouwen in Bussum dan bent u vaak ook opzoek naar een architectenbureau gespecialiseerd in renovatie projecten. Global Architects heeft sinds 2009 ervaring in bouw- en verbouwprojecten door geheel Nederland.

Scroll

Architect Bussum

Wanneer u plannen heeft om u huis te bouwen of verbouwen in Bussum dan bent u vaak ook opzoek naar een architect. Global Architects heeft sinds 2009 ervaring in bouw- en verbouwprojecten door geheel Nederland. Ons team kan u helpen met het volledige proces van de eerste schets, het aanvragen van de benodigde vergunningen tot en met de bouwbegeleiding.

Als architectenbureau zijn wij actief in heel Nederland

Ons architectenbureau is gevestigd in Den Haag, maar wij zijn actief in heel Nederland. Wij zijn daardoor goed bereikbaar voor onze cliënten in de Randstad. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Alles is mogelijk op architectonisch gebied

Global Architects ontwerpt en realiseert gebouwen en interieurs samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Het creëren van de gebouwen en ruimtes die de eindgebruikers inspireren staan centraal in onze ontwerpen. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

Global Architects gelooft dat samenwerken met opdrachtgevers leidt tot kwalitatieve innoverende projecten die verwezenlijkt worden binnen het haalbare bouwbudget, waarbij het niet te kosten gaat van de architectuur. Wij bestaan uit een team van vier architecten die alle hun eigen specialisme beheersen in het ontwerptraject. Met korte lijnen en nauwe relatie blijven wij altijd betrokken tijdens het proces. Het ‘Global Architects DNA’ wordt gekenmerkt door: flexibiliteit / dynamisch, pro-activiteit, initiatief / ondernemerschap en praktisch denkvermogen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar wat een architectenbureau voor de renovatie van uw woning of bedrijf in Bussum kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Global Architects. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Ons adres is Stadhouderslaan 24B te Den Haag. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Instagram!