architect kavel Schapenatjesduin

architect kavel Schapenatjesduin

Heeft u een optie op een Vos, Egel of Haas kavel in Schapenatjesduin Oost en bent u opzoek naar een architect neem dan vrijblijvend contact met ons voor een kennismakingsgesprek via info@globalarchitects.nl of 070-7113599.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met u. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar u zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. Voor elk kaveltype (Vos, Egel of Haas) kunnen wij u helpen met het ontwerpen en begeleiding van uw woning.

schapenatjesduin-kijkduin-kavel-architect-denhaag-zelfbouw

Uw eigen huis bouwen op een steenworp afstand van het strand? Dat kan op het Schapenatjesduin. Ervaar de ruimte, ruik de zee en voel de wind. Kom wonen in Kijkduin. Te koop: 17 kavels voor vrijstaande woning aan het water, 30 kavels voor geschakelde eengezinswoningen en 8 kavels voor geschakelde patiobungalows.

Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

wonen in de duinen

kavel-schapenatjesduin-oost-architect-duurzaam-bouwen-den-haag-zelfbouw-wonen-duinen

Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en weet je te verassen met verfrissende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar men zich prettig, vrij en comfortabel in voelt.

Allereerst brengen wij de wensen en eisen van u als opdrachtgever in kaart. Dit wordt vertaald naar een programma van eisen. Daarbij is ook belangrijk dat het programma van eisen in balans is met uw budget. Vervolgens zullen wij de locatie uitgebreid analyseren. De plek, de omgeving en oriëntatie op de zon spelen hierin een belangrijke rol. Deze resultaten vormen de basis van het ontwerpconcept. Heeft u nog geen optie op een kavel dan kunnen wij u hierin adviseren.

Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een passend ontwerp. Wij tonen u diverse ontwerpmogelijkheden maar de keuzevrijheid voor u als klant blijft gewaarborgd en het ontwerp krijgt daarmee een uniek en persoonlijk karakter, hierin wordt rekening gehouden met uw wensen in relatie tot het gestelde budget. Tijdens het ontwerpproces vormt de uitwisseling van wederzijdse ideeën en inspiratie de basis om gezamenlijk tot een visie voor het project te komen. Uw wensen worden op een unieke hedendaagse manier vormgegeven, gebruikmakend van een krachtig 3D-model en een sterke technische uitwerking, waarin uw wensen binnen de beste prijs-kwaliteitsverhouding gerealiseerd worden.

lees verder over onze werkwijze

Delen