zelfbouw kavels Rotterdam

zelfbouw kavels Rotterdam

Heeft u een optie op een kavel in Rotterdam en bent u opzoek naar een architect neem dan vrijblijvend contact met ons voor een kennismakingsgesprek via info@globalarchitects.nl of 070-7113599.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met u. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar u zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. Lees hier meer over onze visie en over zelfbouw..

Voor de volgende locaties zijn er momenteel kavels beschikbaar:

Nesselande Lintkavels

Op 28 februari 2018 heeft de loting plaatsgevonden van de kavels in Nesselande. 17 van de 32 kavels zijn ingeloot. De kavels die op 28 februari 2018 niet zijn verloot worden vanaf 30 maart 2018 opnieuw op de website www.pakjeruimte.nl geplaatst. Vanaf dat moment worden de kavels beschikbaar gesteld voor vrije inschrijving en kunt u een interessemail toesturen voor deze kavels, lees hier meer op de projectwebsite..

Kavels Nesselande, Waterwijk Fase 2,3 en 4

Op 28 februari 2018 heeft de loting plaatsgevonden van de kavels in Nesselande. 17 van de 32 kavels zijn ingeloot.De kavels die op 28 februari 2018 niet zijn verloot worden vanaf 30 maart 2018 opnieuw op de website www.pakjeruimte.nl geplaatst. Vanaf dat moment worden de kavels beschikbaar gesteld voor vrije inschrijving en kunt u een interessemail toesturen voor deze locatie.

Kavels Rietzoom Park 16Hoven

Op dit moment zijn 4 woningbouwkavels vrij ten behoeve van vrije inschrijving.Op deze kavels kan naar eigen ontwerp een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan het vigerende bestemmingsplan en de voorwaarden zoals omschreven in de informatiebrochure (pdf). Wilt u deze vrije kavels bestuderen, de prijzen bekijken, de ligging van de

Delen