Architectenkavels Parijsch Culemborg

Wil jij ook wonen in een moderne woning op een van de architectenkavels in Parijsch Culemborg? Dit is nu mogelijk! – De Architectenkavels zijn bouwkavels waar woonplekken met eigen en bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter. Je hebt hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, een eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt. Wij zijn één van de vier geselecteerde architecten, zie hieronder een reeks voorbeeldwoningen van ontwerpen van ons, een gedeelte is gerealiseerd en een gedeelte wordt momenteel of binnenkort gerealiseerd. 

Momenteel zijn we gestart met het ontwerpen voor de architectenkavel in de wijk Parijsch Culemborg, zie hieronder een gedeelte van de woningen die wij momenteel ontwerpen.

house as a Cube

House as a Cube

kavels met karakter

House as a Cube Parijsch is een moderne woning gebouwd onder architectuur, met een strakke, helderde en elegante detaillering. De woning is een design statement door het toepassen van de perfecte kubus. Een monolithische compositietussen de witte hoofdvolume en de aangrenzende houten volume zorgen voor een spannende buiten-binnen beleving. Door de speelse openingen, vide en de hoge binnenruimten wordt deze ervaring extra benadrukt.

De woning zal gebouwd worden van ecologisch verantwoorde materialen met veel daglicht en voldoende ventilatie, hierdoor heeft de schuurwoning een gezond binnenklimaat. De woning heeft een laag energieverbruik, mede door de toepassing van ecologische materialen, 3-dubbel glas, pv-panelen en een warmtepomp.

architect_culemborg-zelfbouw

Ontwerp samen met ons jouw droomhuis!

Wij richten ons op het realiseren van duurzame, betaalbare, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit, ontworpen in samenspraak met de toekomstige bewoners. Met je eigen kavel maken wij het mogelijk jouw droomwoning te realiseren. Global Architects richt zich op allerlei kaveltypen en biedt daarvoor maatwerk en verschillende ontwerpen aan. Deze ontwerpen zijn gekoppeld aan een realistisch kostenplaatje en bieden daarnaast de ruimte voor eigen invulling. Op deze manier kun je jouw unieke woning realiseren met de gewenste architectonische kwaliteit.

U kunt vrijblijvend met ons een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

house as a barn

architectenkavels-Parijsch_Culemborg

house with a view

Culemborg-D14-architectenkavels-Parijsch-kavel-architect

Delen