Architectenkavels Parijsch kavels met karakter

Wil jij ook wonen in een moderne stoere woning op een van de architectenkavels in Parijsch Culemborg? Dit is nu mogelijk! – De Architectenkavels zijn bouwkavels waar woonplekken met eigen en bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter. Je hebt hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, een eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt. Wij zijn één van de vier geselecteerde architecten, zie hieronder een reeks voorbeeldwoningen van ontwerpen van ons, een gedeelte is gerealiseerd en een gedeelte wordt momenteel of binnenkort gerealiseerd. 

Momenteel zijn we gestart met het ontwerpen voor de architectenkavel fase 1 in de wijk Parijsch Culemborg, zie hieronder een gedeelte van de woningen die wij momenteel ontwerpen.

zelfbouwkavels Het Klooster | Nobelhorst Almere

Avontuurlijkheid en afwisseling

Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek die bruist van avontuurlijkheid, spanning en afwisseling.

Vanaf de kavels geniet je van het omliggende rivierenlandschap. En van een omgeving met veel bloemen. Bloemen die vlinders aantrekken. Natuurlijk ook grote bomen, bomen en struiken met fruit. Er zijn plekjes om te picknicken, om te ravotten en om naar de zonsondergang te kijken. Op verschillende plekken lopen beesten rond, kippen of schapen bijvoorbeeld. En er is veel water. Om te vissen en om te zwemmen.

zie de kavels op de projectwebsite

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw-

#1 architectuur hout - 1-2-3 House

1-2-3 House is een hedendaags modern ontworpen woning. De woning kenmerkt zich door 3 volumes die op een heldere en duidelijke manier in elkaar grijpen, haar grote glasoppervlakken, strakke gevel detaillering, het gebruik van stoere natuurlijke materialen, de sterk ontworpen binnen-buiten overgang en een dakterras.

klik hier voor meer informatie...

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw

#2 architectuur modern - House as a Box

House as a Box is een modern en hedendaags vormgegeven 1-laagse bungalow. De woning heeft wit stucwerk afgewisseld met zwart houten accenten.

klik hier voor meer informatie...

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw-house as a cube

#3 architectuur wit - House as a Cube

House as a Cube is een moderne woning gebouwd onder architectuur, met een strakke, helderde en elegante detaillering. De woning is een design statement door het toepassen van de perfecte kubus. Een monolithische compositie tussen de witte hoofdvolume en de aangrenzende houten volume zorgen voor een spannende buiten-binnen beleving. Door de speelse openingen, vide en de hoge binnenruimten wordt deze ervaring extra benadrukt.

klik hier voor meer informatie...

architectenkavels-Parijsch_Culemborg

#4 architectuur wit - House as a Barn

Type ‘House as a Barn’ is een hedendaags modern ontworpen schuurwoning.
Deze moderne en stoere woning is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van Nederlandse boerderijen met herkenbare lange zadeldaken.

klik hier voor meer informatie...

Culemborg-D14-architectenkavels-Parijsch-kavel-architect

#5 architectuur wit / hout - House with a view

Deze moderne en stoere woning is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van Nederlandse boerderijen met herkenbare lange zadeldaken. De materialen die ze in die tijd voor de bouw gebruikten kwamen uit de directe omgeving, zoals hout, klei, riet en stro.

De woning heeft een open en ruimtelijke plattegrond, met aan de open topgevel van glas een mogelijkheid tot het maken van een vide. Hierdoor ontstaat in de woning een prachtige lichtinval die het open karakter van de woning extra benadrukt. Tevens kan je door de topgevel genieten van het uitzicht op het prachtige landschap in de omgeving.

De woning zal gebouwd worden van ecologisch verantwoorde materialen met veel daglicht en voldoende ventilatie, hierdoor heerst er een gezond binnenklimaat. Mede door de toepassing van ecologische materialen, 3-dubbel glas, pv-panelen en een warmtepomp heeft deze woning een laag energieverbruik.

klik hier voor meer informatie...

Delen