bouw villa Passief bouwblokken in volle gang

Bouw woning met passiefbouwblokken gestart, de fundering bestaat uit een hectarvloer.

Bouw villa Passief bouwblokken in volle gang. De woning is een energiezuinige vrijstaande NOM-woning in Den Haag gebouwd in zelfbouw – Snel, efficiënt en duurzaam bouwen. Dat kan met de bouwelementen van Passief bouwblok. Het bouwsysteem werkt heel simpel. De blokken, gemaakt van Neopor, worden als Legosteentjes op elkaar gestapeld.

Door de noppen vallen ze precies in elkaar en worden koudebruggen uitgesloten.

Daarna wordt in de holle ruimte van het blok wapening aangebracht en beton gestort, waardoor in één keer een geïsoleerde binnen- en buitenmuur ontstaat. Alle bouwblokken zijn omkeerbaar, zelfs de hoekblokken waardoor u geen linker-of rechter-hoekblokken nodig heeft en wordt het verlies van materiaal tot een minimum beperkt.

Omdat het blok nog relatief onbekend is in Nederland, bieden wij een totaalconcept aan; van uitleg bij de architect of constructeur tot eventueel begeleiden tijdens de bouw. Bij bestellingen vanaf 200m2 helpen wij gratis een dag mee tijdens de bouw. Ook advisering over de afwerkmogelijkheden of het bezoeken van referentieprojecten is mogelijk.

Voordelen
Comfortabel wonen: zeer behaaglijke binnentemperatuur, zowel ‘s nachts als overdag.

Bouwbegeleiding: ruime ervaring in de bouwsector, waardoor u begeleid kunt worden van ontwikkeling tot realisatie. Eventueel helpen wij u tijdens de bouw.

Lage loonkosten: Door de eenvoudige verwerking wordt er snel gebouwd en worden de loonkosten sterk gereduceerd. In 10 werkdagen is het mogelijk om een volledige woning op te bouwen van de blokken.

Eigen productie: De bouwelementen worden geproduceerd in Nederland

Hoge RC Waarde: De RC Waarde van de blokken zijn meer dan 9.00 m2K/W

Geen CV meer nodig: In de woningen is geen centrale verwarming noodzakelijk

Lees meer op de website van Passief Bouwblok.

Delen