Casco loft Haarlem opgeleverd

Deze week hebben wij een interieurontwerp opgeleverd voor een casco Loft in project Factory in Haarlem. Het project Factory te Haarlem is een transformatieproject, waarin het voormalige hoofdkantoor Fluor Nederland aan het Surinamepad 17 wordt getransformeerd naar 96 lofts en twee commerciële ruimtes. Factory maakt onderdeel uit van Elements Haarlem, een gebiedsontwikkeling die bestaat uit 194 huurappartementen, 114 koopwoningen en een separaat parkeergebouw (Smart Dock). Factory bestaat uit 6 lagen. Op de begane grond bevinden zich de twee commerciële ruimtes, de inpandige trafo- en containerruimte en diverse stallingsruimten.

Casco Loft Haarlem

Het concept van het interieurontwerp van de Factory Loft bestaat uit een 6-tal volumes. Deze volumes geven de Factory Loft haar indeling en geven het karakter. De volumes hebben alle een andere functie van 2 slaapkamers, badkamer, kookeiland tot kastenwand met tv-meubel.

Factory Loft Haarlem

Casco Haarlem Loft

Doordat er maar van 1 zijde daglicht komt, hebben de slaapkamers glazenwanden. De kleinere slaapkamers is opgebouwd uit glazenbouwblokken.

Meer informatie over de Factory Loft

Delen