Duurzame prefab schuurwoning opgeleverd

Duurzame prefab schuurwoning opgeleverd | M71 is een geprefabriceerde schuurwoning gebouwd onder architectuur op een vrije kavel. De ruwbouw bestaat uit geprefabriceerde houten elementen, waardoor de woning binnen 2 weken wind en waterdicht is. De totale bouwtijd bedraagt 12 weken

M71 is gelegen op een architectenkavel in de wijk Parijsch in Culemborg – Aan de rand van de wijk Parijsch in Culemborg liggen de architectenkavels. Hier kunnen particulieren een stuk grond kopen en samen met een van de vier architecten een vrijstaand huis bouwen. De kavels liggen op markante plekken in de wijk Parijsch met een vrij en mooi uitzicht over de Prijsseweg in Culemborg.

Op de architectenkavels kunnen particulieren hun eigen droomhuis realiseren. Elke fase wordt gekenmerkt door een thema. De thema’s zijn dan ook geïntroduceerd op markante plekken, bijvoorbeeld aan de randen van het gebied. De architectuur van de wijk presenteert zich hier naar de omgeving. Ondanks de verschillende thema’s is de overkoepelende beeldkwaliteit en architectuur; hedendaags, archetypisch en monolithisch. Een belangrijk middel om deze architectuur te bewerkstelligen is het streven naar een monolithische uitstraling. Dat wil zeggen dat de woningen zijn vormgegeven alsof deze geheel uit 1 materiaal bestaan.

Duurzame prefab schuurwoning opgeleverd

M71 is een gebouwd onder particulier opdrachtgeverschap. In de wijk Parijsch in Culemborg kunnen particulieren hun eigen droomwoning bouwen samen met een architect.

Global Architects heeft de opdrachtgevers van kavel 71 begeleid tijdens het gehele proces. De volgende werkzaamheden hebben wij verricht voor kavel M71:
– het maken van een ontwerp binnen het budget van de opdrachtgever
– aanvragen van de benodigde vergunningen
– begeleiden van de adviseurs voor de constructie en de installaties
– selecteren van de aannemer
– bouwvoorbereidingstekeningen
– bouwbegeleiding

zie hier meer vrijstaande woningen van Global Architects

Delen