modern schuurwoning ontwerp

Droomt u van een modern schuurwoning ontwerp en dit uit te laten voeren en te bouwen in samenspraak met een architect? Dit is mogelijk met Global Architects! Wij kunnen u van A tot Z begeleiden van de eerste schets, het aanvragen van de juiste vergunningen tot en met de begeleiding tijdens de bouw.

Scroll

Modern schuurwoning ontwerp

Droomt u ervan uw eigen schuurwoning te bouwen? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van ons architectenbureau! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne schuurwoningen en kan u helpen uw droom te verwezenlijken. Wij werken stap voor stap met u samen om ervoor te zorgen dat uw schuurwoning precies ontworpen is naar uw smaak en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat is een schuurwoning?

Een schuurwoning is een huis wat qua uiterlijk lijkt op een schuur. Deze woningen worden steeds populairder omdat mensen in meer landelijke gebieden willen wonen. Schuurwoningen hebben vaak hoge plafonds en grote open ruimtes. Er wordt ook meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor deze woningen een rustieke uitstraling hebben.

Schuurwoning-bouwen

Architectenbureau inschakelen bij het ontwerpen van uw schuurwoning

Wanneer u gebruik maakt van een architectenbureau om uw woning te ontwerpen en begeleiden tijdens de bouw, kunt u er zeker van zijn dat het zal worden gebouwd volgens uw wensen en eisen. Wij zullen uw woning ontwerpen in samenspraak met u en uw begeleiden tijdens het volledige proces. Dit zorgt ervoor dat uw huis precies aansluit bij uw smaak, wensen en budget. 

Wat zijn de voordelen van een schuurwoning bouwen?

Er zijn veel voordelen aan een schuurwoning. Deze woningen zijn meestal zeer ruim en kunnen hoge plafonds hebben. Ze zijn ook meestal gebouwd met hout, waardoor ze een natuurlijke uitstraling hebben. Schuurwoningen hebben vaak grote raampartijen, wat perfect is voor mensen die willen leven in een landelijk gebied. Hierdoor ontstaat een prachtig uitzicht op de omgeving en een mooie natuurlijke lichtinval.

Schuurwoningen duurzaam en een korte bouwtijd!

Steeds meer mensen kiezen voor de bouw van schuurwoningen in Nederland. Steeds meer mensen willen rustig wonen buiten de randstad. De perfecte woning is een schuurwoning. Qua materialen vaak voordeliger en sneller op te leveren, maar ook niet te vergeten een prachtige tijdloze look passend bij de omgeving.

In Culemborg hebben wij onlangs 3 schuurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn erg energiezuinig en zijn prefab gebouwd in hout skeletbouw. Hierdoor zijn de woningen in 12 weken volledig sleutelkaar opgeleverd.

Hoe zijn de kosten van een schuurwoning opgedeeld?

De kosten voor het bouwen van een schuurwoning zijn afhankelijk van een aantal aspecten. Denk aan de prijs van het kavel, het woonoppervlak en de inrichting van het huis. Dit zijn factoren die grote invloed hebben op de prijs. Wanneer wij uw woonwensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij een offerte voor u opstellen.

Ons architectenbureau ontzorgt u volledig

U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u ons architectenbureau inschakelt. Wij zorgen voor alles, van het ontwerp tot de begeleiding tijdens de bouw van uw schuurwoning.

Bent u klaar om te beginnen met de bouw van uw schuurwoning? Dan kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken.

Contact

Heeft u vragen over het bouwen van een schuurwoning? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B 2517 HX Den Haag. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Facebook!