House as a Barn

House as a barn is ontworpen vanuit een totaal concept, waarbij exterieur, interieur en de buitenruimte ontworpen zijn door Global Architects vanuit eenzelfde gedachtengoed. In deze moderne droomvilla, ontwikkeld voor particulier opdrachtgeverschap ontstaat binnen in de woning een spel van licht en verschillende ruimtes die natuurlijk in elkaar overlopen.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 150 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek, Jony Nederend en Kallia Theodoraki

Bouwkosten

vanaf € 364.800,- incl. BTW
De genoemde prijzen zijn casco prijzen voor de bouwkundige werken (fundering, skelet, gevelbekleding, kozijnen, daken, binnenwanden en binnendeuren) en de kosten voor E/W/V installaties.
De afbouwkosten (vloerafwerking, keuken, tegelwerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk, verlichting,binnentrap, vaste inrichting en stoffering) zijn exclusief.
Hiervoor dient u bedrag E50.000 tot E100.000 te reserveren.
Derhalve kunnen aan deze prijs geen rechten worden ontleend

architectenkavels-Parijsch_Culemborg

House as a Barn

Type ‘House as a Barn’ is een hedendaags modern ontworpen schuurwoning.
Deze moderne en stoere woning is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van Nederlandse boerderijen met herkenbare lange zadeldaken.
De woning kenmerkt zich door haar grote glasoppervlakken, strakke gevel detaillering, het gebruik van stoere natuurlijke materialen en een sterk ontworpen binnen-buiten overgang.

House-with-a-view-culemborg-parijsch-architectenkavels

De woning heeft het volgende programma:

– open woonkamer met open keuken
– werkkamer of extra slaapkamer af te sluiten door een transparante schuifdeur van de woonkamer
– 3 tot 4 slaapkamers
– 1 of 2 badkamer(s)
– inloopkast
– pergola
– veranda
– wintertuin (kas)
– werkkamer

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen