House as a Box

House as a Box is ontworpen vanuit een totaal concept, waarbij exterieur, interieur en de buitenruimte ontworpen zijn door Global Architects vanuit eenzelfde gedachtengoed. In deze moderne droomvilla, ontwikkeld voor particulier opdrachtgeverschap ontstaat binnen in de woning een spel van licht en verschillende ruimtes die natuurlijk in elkaar overlopen.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 156 m2 BVO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek, Jony Nederend en Kallia Theodoraki

Bouwkosten

Vanaf € 310.000 incl. BTW, de genoemde prijs zijn casco prijzen voor de bouwkundige werken (fundering, skelet, gevelbekleding, kozijnen, daken, binnenwanden en binnen deuren). Het is exclusief de kosten voor installaties en de afbouwkosten (vloerafwerking, keuken, tegelwerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk en terreininrichting; kas, veranda en pergola).

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw

House as a Box

House as a Box is een moderne woning gebouwd onder architectuur, met een strakke, helderde en elegante detaillering. De woning is een 1-laagse bungalow. Een monolithische compositie tussen de witte hoofdvolume en de aangrenzende houten volume zorgen voor een spannende buiten-binnen beleving. Het hoofdvolume is van wit-stucwerk met zwart houten accenten.

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw

De woning heeft het volgende programma:

– open woonkamer met open keuken
– werkkamer of extra slaapkamer af te sluiten door een transparante schuifdeur van de woonkamer
– 2 slaapkamers
– badkamer
– walkin closet
– waruimte
– garage
– pergola
– veranda
– levensloopbestendig met slaapkamer en woonkamer op de begane grond

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen