Into the woods

Into the woods is ontworpen vanuit een totaal concept, waarbij exterieur, interieur en de buitenruimte ontworpen zijn door Global Architects vanuit eenzelfde gedachtengoed. In deze moderne droomvilla, ontwikkeld voor particulier opdrachtgeverschap ontstaat binnen in de woning een spel van licht en verschillende ruimtes die natuurlijk in elkaar overlopen.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 140 m2 BVO

Projectteam

Arthur Nuss en Tomáš Beránek

Bouwkosten

vanaf € 316.800,- incl. BTW
De genoemde prijzen zijn casco prijzen voor de bouwkundige werken (fundering, skelet, gevelbekleding, kozijnen, daken, binnenwanden en binnendeuren) en de kosten voor E/W/V installaties.
De afbouwkosten (vloerafwerking, keuken, tegelwerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk, verlichting,binnentrap, vaste inrichting en stoffering) zijn exclusief.
Hiervoor dient u bedrag E50.000 tot E100.000 te reserveren.

into-the-woods-vrijstaande-woning-Dordrecht-De Vrije Wilg-Architect

Into the woods

Type ‘Into the woods’ is een hedendaags modern ontworpen woning, de woning kenmerkt zich door haar grote glasoppervlakken, strakke gevel detaillering, het gebruik van stoere natuurlijke materialen en de sterk ontworpen binnen-buiten overgang. In het midden van de woning zit een patio, welke extra licht geeft aan de woning en een buitentrap naar het dakterras.

into-the-woods-vrijstaande-woning

De woning heeft het volgende programma:

– open woonkamer met open keuken
– werkkamer of extra slaapkamer af te sluiten door een transparante schuifdeur van de woonkamer
– dienend element met toilet en technische ruimte
– 2 tot 3 slaapkamers
– 1 of 2 badkamer(s)
– walkin closet
– binnen patio met trap naar dakterras
– pergola
– veranda
– wintertuin (kas)

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen