renovatie jaren 30 woning Bussum

Review particuliere opdrachtgever

Wij hebben GA met een omweg gevonden. Nadat we compleet verliefd waren geworden op twee strandtenten in Noordwijk, hebben we flink wat research gedaan. Om er zo achter te komen wie de architect was. We hebben een afspraak gemaakt en na een zeer amusant gesprek zaten we in de auto met maar één gedachte; ‘Fuck dit moeten we doen’. Maar we hadden nog geen huis…

Daar zaten we dan, wel een architect, een aannemer en een makelaar. Allemaal fijne mensen! Na een lange zoektocht vonden we eindelijk een huis, wat niet te groot was, maar waar ook echt alles uit kon. Arthur en companen gingen aan de slag en kwamen na de kerst met een concept.

Ik heb er dagen niet van kunnen slapen… “Kan dat echt?” “Waar beginnen we aan?” “Past dat wel?” “Gaan we echt “meters” weghalen?” Het maalde maar door.

GA vraag je naar onze mening voor iets spannends, creatiefs en buiten alle kaders. Wij hebben ze complete vrijheid gegeven en durven te zeggen dat we soms zelfs nog een beetje extra geduwd hebben. We wilden veel techniek implementeren, maar wel compleet onzichtbaar. We wilden bijvoorbeeld geen schakelaars op de wand of thermostaten. Een paar momenten hebben we samen de meest toffe dingen bedacht, zonder concessies.

Toen stuurden ze gedurende het werk de 3D renders. We waren verbluft, krijgen we dat? Wow. Eerlijkheidshalve heb ik getwijfeld of het wel zouden passen, maar nu ik er woon, echt alles klopt. Van ruimtes, het gebruik tot looproutes.

Ondanks de vergunningsprocedures, de slapeloze nachten tot het niet durven bellen van onze aannemer en door velen voor gek te zijn verklaard. Kunnen we toch zeggen dat we het direct zo weer zouden doen! Ik kan persoonlijk niet wachten tot de tijd daar is dat we nog een keer zo’n kans krijgen.

Iedere dag kijken we elkaar nog verbaasd aan. “Hebben ze dat nou zo bedacht?”

Jullie hebben iets bijzonders en zijn fijne mensen.

Dank voor jullie creativiteit.

highend-duurzaam-energiezuinig-renoveren-jaren30-woning-bussum-001

Bussumse Villa jaren'30 renovatie re-style Meerweg Bussum bestaand

situatie voor renovatie

Bussumse Villa jaren'30 renovatie re-style Meerweg Bussum

3D render van het project

highend-duurzaam-energiezuinig-renoveren-jaren30-woning-bussum-002

highend-duurzaam-energiezuinig-renoveren-jaren30-woning-bussum-003

Bussumse Villa jaren'30 renovatie re-style Meerweg Bussum

3D render van het ontwerp

highend-duurzaam-energiezuinig-renoveren-jaren30-woning-bussum-004

architect_Bussum_Gooi_verbouwing_renovatie_architectuur_interieurontwerp_design_005

highend-duurzaam-energiezuinig-renoveren-jaren30-woning-bussum

Delen