restaurant LOFT88 IJsselstein in uitvoering – architect horeca

restaurant LOFT88 IJsselstein in uitvoering – architect horeca

Gelegen in het hart van IJsselstein is LOFT 88 een gezellige ongedwongen plek om te relaxen met je gezin of vrienden om te eten en te drinken. Het terras ligt aan de overkant van de straat naast de gracht.

In een betonnen nieuwbouw casco wordt momenteel ons nieuwe ontwerp voor LOFT88 gerealiseerd.

Het ontwerp concept van LOFT88 is om een ruimte te creëren die een natuurlijke oase wordt in de stad met een vleugje boho-sfeer. De interne indeling zorgt voor een natuurlijke en stedelijke sfeer met een heerlijke strandvibe met een mix van verschillende tafels en stoelen, dit zorgt voor een speelse uitstraling en helpt je je meer welkom te voelen. De bar bevindt zich bij de ingang om vanuit alle ruimtes zichtbaar te zijn. Dit creëert een energie door het restaurant samen met de keuken is ook open is, om volledige transparantie in het restaurant mogelijk te maken.

Het restaurant en terras heeft ook een mix van zitplaatsen, van hoge bartafels tot lage, meer intieme tot loungy en gezellige en levendige plekken die aansluiten bij het thema. De opstelling van de plantenbakken en planten maakt het mogelijk ruimtes op te splitsen en geeft je het gevoel van geborgenheid!

LOFT88-design-conceptontwerp-horeca-architect-architectenbureau-ontwerpconcept-indeling-002

LOFT88-design-conceptontwerp-horeca-architect-architectenbureau-verbouwing

volg hier de bouw van LOFT88

Delen