Vrijstaand huis ontwerpen

Heeft u een kavel en bent u op zoek naar een architect om uw vrijstaand huis te ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll

Vrijstaand huis ontwerpen

Heeft u een kavel en bent u op zoek naar een architect om uw vrijstaand huis te ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Global Architects heeft sinds 2009 ervaring met het ontwerpen, aanvragen van de vergunning en begeleiden tijdens de bouw van vrijstaande woningen. Wij kunnen u ontzorgen van A tot Z. Wij maken een ontwerp passend bij uw wensen en budget. Vervolgens vragen wij de omgevingsvergunning aan. Daarna selecteren wij de aannemer en begeleiden u tijdens de bouw.

Genoeg redenen om een vrijstaand huis te ontwerpen

Er zijn tal van redenen om een vrijstaande woning te ontwerpen, en ieders redenen zullen verschillend zijn. Misschien wilt u meer ruimte voor uw gezin, of misschien geeft u gewoon de voorkeur aan de privacy die een vrijstaande woning kan bieden. Wat uw redenen ook zijn, het bouwen van een vrijstaande woning is een geweldige beslissing, en Global Architects is het perfecte bedrijf om u te helpen bij het realiseren van uw droomhuis.

Meer ruimte en privacy

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een vrijstaande woning is omdat ze meer ruimte en privacy willen. Als u een groot gezin heeft, of als u gewoon meer ruimte wilt, is een vrijstaande woning een geweldige optie. De meerwaarde van uw eigen woning ontwerpen is dat wij voor u een unieke woning ontwerpen, passend bij uw wensen, smaak en budget.

Geen geluidsoverlast

Een andere reden om een vrijstaande woning te bouwen is dat u geen last heeft van geluidsoverlast van uw buren. Dit is vooral belangrijk als u vanuit huis werkt of als u behoefte heeft aan een rustige omgeving om te ontspannen. Met een vrijstaande woning kunt u genieten van rust en stilte wanneer u maar wilt!

vrijstaand huis ontwerpen

Zie hier enkele voorbeelden van onze vrijstaande huis ontwerpen

Klik hier voor onze vrijstaande huis ontwerpen

Een vrijstaand huis bouwen is een goede investering

Wat ook een belangrijke reden is om een vrijstaande woning te bouwen, is omdat het een geweldige investering is. Een vrijstaande woning zal in waarde stijgen na verloop van tijd, en het zal veel gemakkelijker te verkopen zijn dan een appartement of rijtjeswoning. Als u op zoek bent naar een lange termijn investering, raden wij u dit zeker aan.

Betaalbaar dankzij onze bouwmethode

Het bouwen van een vrijstaand huis is duurder dan de bouw van een gewone woning. Toch is onze bouwmethode zeer betaalbaar. Wij maken gebruik van een prefab bouwsysteem, wat betekent dat uw huis in de fabriek zal worden gebouwd. Dit stelt ons in staat om het bouwproces veel sneller en tegen lagere kosten te voltooien dan de traditionele bouw. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de traditionele bouwmethode, echter is dit wel iets duurder.

Gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijstaande huizen

Zoals u kunt zien, zijn er tal van goede redenen om Global Architects in te schakelen voor het ontwerp van uw vrijstaande woning. Wij zijn een zeer ervaren en gerenommeerd architectenbureau, en wij zijn gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande woningen. Neem vrijblijvend contact met ons voor kennismaking met ons bureau en een brainstormsessie over uw droomhuis!

Contact

Heeft u vragen over het ontwerpen van een vrijstaand huis? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 711 35 99 of stuur een email naar info@globalarchitects.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor terecht voor al uw vragen. Adres: Stadhouderslaan 24B, 2517 HX Den Haag. Klik hier voor de route naar ons kantoor. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten? Volg ons dan op Facebook!