zelfbouw kavels Nieuw Delft

Zelfbouw kavels Nieuw Delft – Op zoek naar een kavel voor zelfbouw in Delft?

Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op voorontworpen woningen en maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft.
Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het prachtige nieuwe Station Delft, een echte eye-catcher. Een internationale ontmoetingsplek voor iedereen die wil reizen, winkelen, wonen, werken en ontspannen in de dynamiek van het hart van Delft. Tussen dit historische Delfts erfgoed en nieuwe architectuur krijgen ondernemerschap en vernieuwing de ruimte. Door het verdwijnen van de spoorviaduct ligt hier voor Delft de kans om de historische binnenstad te verrijken en de economische betekenis van de stad te vergroten. Door een nieuwe plek voor kennis en innovatie te creëren met ondernemers, particulieren en onderwijs. En dat te combineren met ruimte voor wonen, werken en uitgaan.

lees verder..

Delen