Kavels Petroleumhaven-West

Kavels Petroleumhaven-West – Voor de kavels I en J in de Petroleumhaven bieden wij ontwerpen aan in samenwerking met Weboma. Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

locatie

Wonen dichtbij het centrum van Den Haag én aan het water. Het voormalig havengebied wordt de komende jaren herontwikkeld tot een woon-en werkgebied. Het stoere karakter van dit gebied blijft behouden. In Petroleumhaven worden verschillende type kavels verkocht. De verkoop van de eerste lichting – kaveltype I en J – is gestart en alle kavels staan in optie.

Global-Architects-petroleumhaven-I-bedrijfswoningen-2

bedrijfswoningen

Deze tussenwoning wordt gekenmerkt door haar stoere industriële uitstraling passend bij de Petroleumhaven. Elke verdieping kan samen met u en onze architect ingedeeld worden naar uw wensen. De begane grond is een bedrijfsruimte en is 5 m hoog. Hier kan een extra verdiepingsvloer in gemaakt worden van 72 m2 bruto vloeroppervlak. Op de woonverdieping kan een open keuken met kookeiland, eetkamer, woonkamer gerealiseerd worden. Op de bovenste verdieping kunnen
4 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden.

De woning kan tegen een meerprijs ook worden gebouwd als hoekwoning en kan daardoor op alle kavels worden gebouwd.

De prijs bestaat uit een volledig afgebouwde woning, inclusief de kosten voor de architect, constructeur, bouwleges, aansluitkosten en Woningborg bouwgarantie.

Global-Architects-petroleumhaven-J-kadewoningen-architect-den-haag

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. De woningen worden aangeboden in samenwerking met:

Global-Architects-petroleumhaven-J-kadewoningen--duurzaam-architect-den-haag

Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij. De naam zegt het al: onze bouwactiviteiten vormen de roots van Weboma. Zij vormen het fundament van ons succes. We hebben vooral een naam hoog te houden met ons inlevingsvermogen in wat mensen wensen, met ons hoge kwaliteitsstreven, reële prijsstellingen, bijzondere vormgeving en opvallende materiaalkeuze. Tel daar gerust onze Westlandse mentaliteit bij op.

Global-Architects-petroleumhaven-J-kadewoningen-1

kadewoningen

Deze tussenwoning wordt gekenmerkt door haar stoere industriële uitstraling passend bij de Petroleumhaven. Elke verdieping kan samen met u en onze architect ingedeeld worden naar uw wensen. De begane grond heeft een open loft ruimte en is 4 m hoog. Op de begane grond kan een open keuken met kookeiland, eetkamer, woonkamer en een directe relatie naar de tuin gerealiseerd worden. Op elke verdieping kunnen 4 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden. De woning kan tegen een meerprijs ook worden gebouwd met 4 lagen of als hoekwoning en kan daardoor op alle kavels worden gebouwd. De prijs bestaat uit een volledig afgebouwde woning, inclusief de kosten voor de architect, constructeur, bouwleges, aansluitkosten en Woningborg bouwgarantie.

Delen