Tulum Tulum Noordwijk architect

Architectenbureau voor uw strandpaviljoen

Architectenbureau voor uw strandpaviljoen | Global Architects ontwerpt sinds 2010 strandclubs zoals Branding Beach, Tulum Tulum en Hippie Fish.

Onze ontwerpen voor strandpaviljoens kenmerken zich door een vernieuwende eigentijdse stijl met natuurlijke materialen. De indeling en uittraling heeft een open en ruimtelijk karakter. De ontwerpen zijn fris en eigentijds. Om een ​​stijlvolle en gastvrije uitstraling te creëren moeten de strandpaviljoens eruitzien alsof ze er al jaren staan. Het materiaalgebruik, details en de binnen-buiten realtie geven het strandpaviljoen zijn bijzondere karakter. Er is gebruik gemaakt van neutrale kleuren in grijstinten. De mensen geven het paviljoen zijn kleur.

Branding beachclub Noordwijk architect architectenbureau

Branding Beach

Qua uitstraling in het exterieur- en interieurdesign worden warme, stijlvolle elementen afgewisseld met stoere industriële elementen. Het creëren van verschillende sferen staat centraal in het ontwerp van Branding Beach Club Noordwijk. Geborgen plekken worden afgewisseld met meer open plekken. Ook op rustige dagen moet het de bezoekers een gevoel van gezelligheid en ontspanning geven. De verschillende volumes en materialen geven het strandpaviljoen speelsheid. Men ervaart steeds weer een nieuwe beleving in het strandpaviljoen, wanneer men door de verschillende ruimtes heen loopt. Overal in het interieur ervaart men de verbinding met het strand en de zee.

Branding beachclub Noordwijk architect architectenbureau

Strandbar

Deze multifunctionele strandbar is ontworpen met de optimale strandbeleving door het gebruik van ruwe materialen als hout en takken. Van binnen is het zeer functioneel en bevat het een bar en een keuken. Op warme dagen kunnen strandbezoekers drankjes en eten bestellen bij de strandbar.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Tulum Tulum

Tulum Tulum Noordwijk heeft een open en ruimtelijk karakter, de inrichting is fris en eigentijds. Het moet het gevoel uitstralen van een strandvilla. De tergkomende dakvorm en gedetailleerde raamkozijnen geven het paviljoen zijn bijzondere karakter. Het dak bestaat uit een zinken toplaag. Qua kleur is er gekozen voor neutrale kleuren in grijstinten. De mensen geven het paviljoen zijn kleur. Het interieur van Tulum Tulum Noordwijk is functioneel van opzet. De positie van de binnenbars, entree, relatie met de keuken en looproutes zijn slim en overzichtelijk bedacht zodat personeel en gebruikers optimaal kunnen functioneren.

Centraal in Tulum Tulum Noordwijk staat een grote bar, met daarachter een dienend element, waarin de koeling, toiletten en kantoor zich bevinden. De ruimtelijke, sfeervolle vormgeving sluit aan bij de uitstraling van het strandpaviljoen.

sterke visualisaties tijdens het ontwerpproces

Tijdens het ontwerpproces maken wij als architectenbureau sterke visualisaties van onze ontwerpconcepten voor uw strandpaviljoen.

klik hier voor meer strandclubs

Delen