CPO Appartementen Amsterdam

Volg hier de bouw en voortgang van Urban Garden, een uniek stedelijke vernieuwingsproject ontwikkelt van onderop. Dit unieke 4-laagse appartementencomplex is ontwikkeld in CPO in samenspraak met de toekomstige bewoners.

Urban Garden is een CPO project waarbij de focus ligt op creatieve mensen en zelfstandig ondernemers. Vanuit de algemene hal kunnen de bewoners vanuit huis werken in de gezamenlijke lobby op de begane grond. Hierdoor krijgt de algemene hal een extra functie. Elk appartement krijgt een ruim balkon met een planten bak voor de Urban Garden. Ook krijgt het gebouw een groene collectieve daktuin, waar men de buren kan ontmoeten of lekker kan tuinieren.

urban garden cpo appartementencomplex Amsterdam

Samen Bouwen CPO

Urban Garden is een bouwgroep bestaande uit 12 appartementen, in samenspraak met de bewoners hebben wij Urban Garden ontworpen.

De bouw van appartementencomplex Urban Garden aan de Jan Tooropstraat 5 te Amsterdam is in volle gang. Komende week zal de vloer gestort worden van de 4e verdieping, waarna het hoogste punt bereikt gaat worden

lees meer over bouwgroepen en CPO

urban garden cpo appartementencomplex Amsterdam

Materialisatie

De gevel van Urban Garden wordt gekenmerkt door robuust metselwerk. Aangevuld met slanke zwarte kozijn profielen en vergrijsde houten gevelpanelen en hangende plantenbakken.

lees meer over Urban Garden

Delen