Kloet 3 | Deelplan20 | Den Haag

Zelfbouw kavels Deelplan 20 – Op zoek naar een architect voor zelfbouw in Den Haag?

Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op voorontworpen woningen en maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

architect_tussenwoning_architectuur_kloet_deelplan20_architectenbureau_denhaag

Voor de opdrachtgevers van Kloet 3 hebben wij een huis op maat ontworpen. Het huis wordt gekenmerkt door een stoere speelse industriële uitstraling. De begane grond is ruimtelijk van indeling en opzet en heeft de uitstraling van een loft met in de woonkamer een hoogte van 4,45 meter hoog.

Kavels Ypenburg Deelplan 20
Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station.

Momenteel zijn wij bezig met een Kloet woning en 6 Woerd woningen. Voor alle kavels Uiver, Rietgans, Kloet, Duiker en Woerd kunnen wij u helpen met de woning van uw dromen.

IBB Ik bouw betaalbaar Den Haag Haagse huisjes

Voor de Woerd kavels hebben wij 6 woningen ontworpen, deze zullen eind van dit jaar gebouwd worden.

Delen