interieurontwerp horeca LOFT88

interieurontwerp horeca LOFT88 – voor LOFT88 in Utrecht hebben wij een nieuw interieur ontworpen.

Het interieur wordt gekenmerkt door frisse stoere, natuurlijke materialen als marmer, hout, staal, beton en steen. Een spel van planten en lampen die op verschillende hoogtes hangen, benadrukken de unieke ruimte en geven het ontwerp een speels en vrij gevoel.

loft88_horeca_interieurontwerp_architect_interieur_uitvoering

Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en weet je te verassen met vooruitstrevende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt.

LOFT88-interieur-interieurontwerp-horeca-architect-utrecht-design

Tijdens het ontwerpproces vormt de uitwisseling van wederzijdse ideeën en inspiratie de basis om gezamenlijk tot een visie voor het project te komen. Uw wensen worden op een unieke hedendaagse manier vormgegeven, gebruikmakend van een krachtig 3D-model en een sterke technische uitwerking, waarin uw wensen binnen de beste prijs-kwaliteitsverhouding gerealiseerd worden.

loft88_horeca_interieurontwerp_architect_interieur_uitvoering_utrecht

Het uiteindelijke doel is gebouwen/ruimtes te ontwerpen waar u zich comfortabel voelt. Elementen als identiteit, ecologisch duurzaam, innovatie en kwaliteit spelen hierin een belangrijke rol.

loft88_horeca_interieurontwerp_architect_interieur

Global Architects BNA blijft tijdens het gehele proces betrokken van de eerste schets tot en met de uiteindelijke oplevering.

Delen