Kavels ParkZuid Maximapark Utrecht

Kavels ParkZuid Maximapark Utrecht – Op zoek naar architect voor een kavel voor zelfbouw in ParkZuid?

Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op voorontworpen woningen en maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. Zie ook ons ontwerp Double Dutch in ParkNoord.

Uw eigen woning (laten) ontwerpen in het Máximapark? Binnenkort start de gemeente Utrecht met de verkoop van de zelfbouwkavels ParkZuid. De kavels liggen direct aan het Maximapark. Wonen met allure met het Maximapark als voortuin.

Inschrijven kan 14 december 9.00 tot en met 19 december 12.00 uur.

Kavels ParkZuid Maximapark Utrecht

Ligging
De buurt ParkZuid krijgt de uitstraling van eind 19de eeuwse Nederlandse parkranden en singelmilieus, zoals die te vinden zijn in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. De kavels ParkZuid variëren in grootte van 332m² tot 684m² en de prijs is vanaf € 221.000 (incl. BTW). De kavels ParkZuid liggen ten noorden van de Burgemeester Middelweerdbaan, ten westen van het Castellum Hoge Woerd en ten zuiden van het Maximapark. Lees verder..

Delen