zelfbouw kavels Troelstrahof

Zelfbouw kavels Troelstrahof – Op zoek naar een kavel voor zelfbouw in Dordrecht?

Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op voorontworpen woningen en maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

Donderdag 23 november om 9.00 uur start de verkoop van het project Troelstrahof. Aan de Troelstraweg geeft de gemeente 13 kavels uit : 6 kavels voor vrijstaande woningen en 7 voor ‘vrij in de rij’ bouwen. Prijzen vanaf € 56.552,-.
Interesse? Je kunt donderdag van 9.00 tot 11.00 uur terecht in de hal van het Stadskantoor Dordrecht, Spuiboulevard 300. Wie zich het eerst meldt, heeft de eerste keus, lees meer..

Delen