Kloet – Uiver – Duiker – Rietgans – deelplan 20 Den Haag

Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station. Heeft u een optie op een kavel en bent u opzoek naar een architect, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie over de kavels kijk op de website van de gemeente.

Momenteel zijn wij bezig met de ontwerpen van 7 tussen en hoekwoningen in deelplan 20. Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en weet je te verassen met vooruitstrevende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt.

De locatie wordt gekenmerkt door ruime kavels met uiteenlopende woningtypen die inspireren tot bijzondere woningontwerpen. Ontwerpen die u voor een groot deel zelf in de hand heeft. En dat op een aantrekkelijk gelegen locatie. Op de fiets bent u snel in De Balij, Delftse Hout of hartje stad.

Voor ieder wat wils
Op deze locatie zijn veel mogelijkheden. Voor starters, bedrijven, mensen die samen willen bouwen of mensen die een vrijstaande woning willen. Maar vooral voor mensen die geen 13-in-een-dozijn rijtjeswoning willen en het zelf willen doen.
Het eerste jaar na de start van de verkoop zijn de kavels alleen beschikbaar voor particulieren en geldt een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na oplevering.

IBB Ik bouw betaalbaar Den Haag Haagse huisjes

Voor de Woerd kavels bouwen wij het project Haagse Huisjes – IBB Den Haag (ik bouw betaalbaar Den Haag). Hier kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar wonen in Den Haag. Op alle vlakken van wonen heeft u keuzevrijheid, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden. Of u nu droomt van een woning met een industriële uitstraling, een tijdloze woning, een loft uitstraling of een woning met de uitstraling van een herenhuis: alles is mogelijk binnen de kaders van dit ontwerp! Samen met de architect kunt u kiezen uit 4 verschillende ontwerpen voor de gevel, 5 verschillende gevelstenen, de kleur van de kozijnen en de indeling van de woning.

Delen