1-2-3 House

1-2-3 House is ontworpen vanuit een totaal concept, waarbij exterieur, interieur en de buitenruimte ontworpen zijn door Global Architects vanuit eenzelfde gedachtengoed. In deze moderne droomvilla, ontwikkeld voor particulier opdrachtgeverschap ontstaat binnen in de woning een spel van licht en verschillende ruimtes die natuurlijk in elkaar overlopen.

De woning kenmerkt zich door 3 volumes die op een heldere en duidelijke manier in elkaar grijpen.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 150 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek, Jony Nederend en Kallia Theodoraki

Bouwkosten

vanaf € 400.480,- incl. BTW
De genoemde prijzen zijn casco prijzen voor de bouwkundige werken (fundering, skelet, gevelbekleding, kozijnen, daken, binnenwanden en binnendeuren) en de kosten voor E/W/V installaties.
De afbouwkosten (vloerafwerking, keuken, tegelwerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk, verlichting,binnentrap, vaste inrichting en stoffering) zijn exclusief.
Hiervoor dient u bedrag E50.000 tot E100.000 te reserveren.
Derhalve kunnen aan deze prijs geen rechten worden ontleend.

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw-

1-2-3 House

Type ‘1-2-3 House’ is een hedendaags modern ontworpen woning, de woning kenmerkt zich door een monolitische hedendaagse uitstraling met een strakke en heldere gevel detaillering. De woning heeft stoere natuurlijke materialen en een sterk ontworpen binnen-buiten overgang.

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw-1-2-3-House

 

De woning heeft het volgende programma:

– open woonkamer met open keuken
– werkkamer of extra slaapkamer af te sluiten door een transparante schuifdeur van de woonkamer
– 2 tot 3 slaapkamers
– inloopkast
– pergola
– veranda
– levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op de begane grond
– garage

into-the-woods-vrijstaande-woning

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen