House with a view

House with a view
Deze moderne en stoere woning is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van Nederlandse boerderijen met herkenbare lange zadeldaken. De materialen die ze in die tijd voor de bouw gebruikten kwamen uit de directe omgeving, zoals hout, klei, riet en stro.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning van 160 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek en Jony Nederend

Bouwkosten

vanaf € 334.000,- incl. BTW
De genoemde prijzen zijn casco prijzen voor de bouwkundige werken (fundering, skelet, gevelbekleding, kozijnen, daken, binnenwanden en binnendeuren) en de kosten voor E/W/V installaties.
De afbouwkosten (vloerafwerking, keuken, tegelwerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk, verlichting,binnentrap, vaste inrichting en stoffering) zijn exclusief.
Hiervoor dient u bedrag E50.000 tot E100.000 te reserveren.
Derhalve kunnen aan deze prijs geen rechten worden ontleend.

architectenkavels-Parijsch_Culemborg

House wih a view

House with a view heeft een open en ruimtelijke plattegrond, met aan de open topgevel van glas een mogelijkheid tot het maken van een vide. Hierdoor ontstaat in de woning een prachtige lichtinval die het open karakter van de woning extra benadrukt. Tevens kan je door de topgevel genieten van het uitzicht op het prachtige landschap in de omgeving.

De woning zal gebouwd worden van ecologisch verantwoorde materialen met veel daglicht en voldoende ventilatie, hierdoor heerst er een gezond binnenklimaat. Mede door de toepassing van ecologische materialen, 3-dubbel glas, pv-panelen en een warmtepomp heeft deze woning een laag energieverbruik.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

House-with-a-view-culemborg-parijsch-architectenkavels

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Delen