Inside Village

Inside Village is een moderne zelfbouw droomvilla ontwikkelt in het particulier opdrachtgeverschap. De woning kenmerkt zicht door veel ruimte, licht, een minimalistisch en modern ontwerp, de heldere dakvorm en een levendig interieur van verschillende volumes die het gevoel van een dorp geven. De bouw van Inside Village begint einde zomer 2017.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 170 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek en Ivo Oosterbaan

Concept

Inside Village; binnen een heldere dakvorm is een levendig interieur landschap ontworpen. Het gehele programma heeft een relatie met een open vide, welke gekenmerkt wordt door een speelse compositie van daklichten en verschillende functionele volumes van ruimten die deze ruimten insteken.

0 op de meter

zelfbouw villa

duurzaam bouwen

De woning zal worden gebouwd met passieve bouwblokken, welke een uitmuntend isoleren. Als gevelbekleding zal spuitkurk worden toegepast. Dit ecologisch verantwoorde product geeft de woning een eigentijdse uitstraling in combinatie met donker grijze aluminium kozijnen met triple glas en vergrijsd houten lamellen. Dit in combinatie met een lucht warmtepomp (gasloos) en voldoende pv-panelen zorgt ervoor dat dit huis 0 op de meter heeft en dus extreem duurzaam is.

huis als een dorp

Het interieur kenmerkt door strak vorm gegeven volumes die een spel aangaan met de kapvorm en de positie van de kozijnen in zowel gevel als dakvlak.

lees meer over visie en werkwijze

Delen