New Roots

New Roots wordt gerealiseerd middels een CPO. Dit staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Bij CPO ben je als toekomstige bewoner zelf ontwikkelaar en ben je betrokken bij de invulling van de leefomgeving vanaf het eerste moment. Het begin is een lege kavel en het eindpunt is een geheel afgebouwde woning.

Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep mensen. Je buren en een groep zelfgekozen particulieren die je helpen het project te realiseren. Zo kies jij je eigen aannemer en architect uit en bepaal jij je eigen budget.

New Roots gebiedsontwikkeling van onderop

CPO: Initiatief en aansturing
New Roots is een initiatief van Global Architects, SEM Makelaars en MijnWoonID, hierdoor draagt u als particulier niet de risico’s maar heeft u wel alle voordelen van een CPO. Doordat de kern uit architecten, aannemers en procesbegeleiding bestaat, biedt ‘New Roots’ zekerheid op financieel gebied en kunnen wij u optimaal begeleiden op weg naar de woning van uw dromen. Het ontwerp steekt slim in elkaar, waardoor het, naast zekerheid, alle vrijheid biedt op het gebied van gevel, woningtype, positie binnen het gebied en indeling van de woning.

villa-architectuur-architect-zelfbouw-architectenbureau

Type: Birdhouse

Type ‘Birdhouse’ heeft de uitstraling van een paviljoen, doordat het dakvlak omhoog loopt richting de kozijnen ontstaat er een optimale lichtinval. Deze unieke dakvorm zorgt ervoor dat het regenwater eenvoudig opgevangen kan worden in een watertank die in het midden van de woning gelegen is.

New Roots gebiedsontwikkeling van onderop

Type: Into the woods

Type ‘Into the woods’ is een hedendaags modern ontworpen woning, de woning kenmerkt zich door haar grote glasoppervlakken, strakke gevel detaillering, het gebruik van stoere natuurlijke materialen en de sterk ontworpen binnen-buiten overgang.

villa-architectuur-architect-zelfbouw-architectenbureau

Type: Forresthome

Type ‘Forresthome’ kenmerkt zich door de ervaring van de hoge nok in de woonkamer, boven de slaapkamer is een extra slaapverdieping toegevoegd. Door de hoge plafonds geeft deze woning u een unieke ruimtelijke ervaring. Het ontwerp heeft verder een industriële uitstraling. De doorleefde gevelsteen met staalkleurige kozijnen geven de woning een unieke uitstraling

Delen