One2house Kijkduin

One2house Kijkduin wordt gekenmerkt door twee volumes, welke gegroepeerd liggen rond een atrium. Dit centrale punt vormt het hart van het huis. Elk volume heeft een sterke relatie met een buitenruimte. Deze overgang van binnen naar buiten wordt geleidelijk vormgegeven. Hierdoor ontstaat een unieke woning waarin zowel de binnen als de buiten samenkomen en de bewoners een unieke ruimtelijke ervaring geven. De buitenruimtes zijn ontworpen aan de hand van de stand van de zon, waardoor men op elk moment van de dag een geborgen plek heeft waar men in de zon kan zitten.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 210 m2 BVO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek en Jony Nederend

ontwerp-woning-vrijstaand-wonen-kavel-zelfbouw-One2house

One2house is een moderne villa gelegen op 1 van de Vos kavels aan het water in Schapenatjesduin op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin in Den Haag.

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

schapenatjesduin-kijkduin-kavel-architect-denhaag-zelfbouw

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Delen