One2house Kijkduin

One2house Kijkduin wordt gekenmerkt door drie volumes, welke gegroepeerd liggen rond een atrium. Dit centrale punt vormt het hart van het huis. Elk volume heeft een sterke relatie met het atrium en het daaraan vastliggende buitenpatio. Deze overgang van binnen naar buiten wordt geleidelijk vormgegeven. Hierdoor ontstaat een unieke woning waarin zowel binnen als buiten samenkomen en de bewoners een unieke ruimtelijke ervaring met veel daglicht geven.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 210 m2 BVO
dakterras 32 m2

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek en Jony Nederend

One2house is een moderne villa gelegen op 1 van de Vos kavels aan het water in Schapenatjesduin op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin in Den Haag.

Het concept van de woning bestaat uit meerdere volumes gegroepeerd rondom een atrium (binnen) en patio (buiten).

Voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Delen