Innerpatio huis Schapenatjesduin

Innerpatio huis Schapenatjesduin is gelegen op een Vos kavel voor de locatie Schapenatjesduin in Den Haag. Hiervoor hebben wij het ontwerp Innerpatio huis ontwikkeld. Het huis wordt gekenmerkt door 4 volumes, welke gegroepeerd liggen rond een atrium – de innerpatio – in het hart van het huis. Dit centrale punt vormt het hart van het huis. Elk volume heeft een sterke relatie met een buitenruimte. Deze overgang van binnen naar buiten wordt geleidelijk vormgegeven. Hierdoor ontstaat een unieke woning waarin zowel de binnen als de buiten ‘patio’s’ samenkomen en de bewoners een unieke ruimtelijke ervaring geven. De buitenpatio’s zijn ontworpen aan de hand van de stand van de zon, waardoor men op elk moment van de dag een geborgen plek heeft waar men in de zon kan zitten.

Typologie

Zelfbouw villa in particulier opdrachtgeverschap

Grootte

woning 230 m2 GBO

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek, Jony Nederend en Kallia Theodoraki

architect villa ibiza Den Haag

Ibiza

De droom van de opdrachtgevers was een moderne villa geïnspireerd op de architectuur in Ibiza. Door de toevoeging van stoer vormgegeven pergola’s in combinatie met vier wit gestucte volumes is deze eigentijdse woning geïnspireerd op de Ibiziaanse architectuur, welke vormgegeven is op een eigentijdse Nederlandse manier.

architect villa ibiza Den Haag

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Duinslag_architect_den_haag_villa_zelfbouw_ibiza_04

architect villa ibiza Den Haag

Duinslag_architect_den_haag_villa_zelfbouw_ibiza_04

Delen