villa Ibiza

Villa Ibiza wordt gekenmerkt door 4 volumes, welke gegroepeerd liggen rond een atrium – de innerpatio – in het hart van het huis. Dit centrale punt vormt het hart van villa Ibiza. Elk volume heeft een sterke relatie met een buitenruimte. Deze overgang van binnen naar buiten wordt geleidelijk vormgegeven. Hierdoor ontstaat een unieke woning waarin zowel de binnen als de buiten ‘patio’s’ samenkomen en de bewoners een unieke ruimtelijke ervaring geven. De buitenpatio’s zijn ontworpen aan de hand van de stand van de zon, waardoor men op elk moment van de dag een geborgen plek heeft waar men in de zon kan zitten.

VOS-15-villa-Kijkduin-Ibiza-architect

De droom van de opdrachtgevers was een moderne villa geïnspireerd op de architectuur in Ibiza. Door de toevoeging van stoer vormgegeven pergola’s in combinatie met vier wit gestucte volumes is deze eigentijdse woning geïnspireerd op de Ibiziaanse architectuur, welke vormgegeven is op een eigentijdse Nederlandse manier.

lees hier meer over villa Ibiza..

Ibiza villa-architectenkavels

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Delen