Zelfbouwkavels Nieuw Delft

Op donderdag 18 juli 2019 is de kick-off over het nieuwe aanbod van zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft. Op deze avond komt u meer te weten over deze zelfbouwkavels waar u kunt wonen en werken naar uw eigen inzicht. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de publieksruimte van het stadskantoor (Stationsplein 1, Delft).

Na het succes van de zelfbouwwoningen in de Coendersbuurt en op de velden 2 en 3, volgt in het najaar de uitgifte van circa 14 zelfbouwkavels op veld 6 in Nieuw Delft. De uit te geven zelfbouwkavels bevinden zich in het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen de Ireneboulevard, het Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht.

Er zijn twee soorten kavels: circa 12 individuele kavels (PO) aan het Van Leeuwenhoekpark en het hofje en 2 groepskavels aan de Nieuwe Gracht en het hofje (CPO). Uitgangspunt voor het gebied is de realisatie van een mobiliteitshub met als voordelen; de prettige zekerheid van gegarandeerde mobiliteit, meer ruimte voor groen en met lagere investeringen in auto’s en parkeerplaatsen. Een uitkomst voor buurtbewoners en andere gebruikers die slimmere oplossingen willen voor hun mobiliteitsbehoefte en ‘hoge kwaliteit van hun leefomgeving’ zoeken.

Zelfbouwproces echt van start
Op donderdag 18 juli 2019 gaat het zelfbouwproces echt van start voor de zelfbouwkavels op veld 6. Op deze avond presenteert de projectorganisatie Nieuw Delft het concept kavelpaspoort met de voorlopige zelfbouw spelregels, waarbinnen u uw eigen woning kunt realiseren. En is zij nieuwsgierig of het kavelpaspoort u voldoende informatie en ruimte geeft om uw ambities te realiseren.

Tijdens deze kick-off kunt u met al uw vragen terecht over het zelfbouwproces en kennismaken met (de ideeën van) andere zelfbouwers. Ook mensen die naast woonruimte iets anders willen bouwen – zoals een gedeelde werkruimte, galerie, atelier of andere onderneming – zijn van harte welkom op deze avond.

Programma en aanmelden kick-off
De avond begint om 19.30 uur in de publieksruimte van het stadskantoor (Stationsplein 1, Delft). De deur, ingang via de stationshal, gaat open vanaf 19.15 uur. Wilt u erbij zijn? Meld u aan via nieuwdelft@delft.nl en vermeld daarbij uw naam, adres en het aantal personen waarmee u komt.
19:30 uur Welkom en introductie
19:35 uur De kavels van veld 6: het aanbod en vervolg proces (Ruud de Graaf)
20:10 uur Toelichting concept kavelpaspoort (Jaap van den Bout)
21:05 uur Vragen en in gesprek
21:30 uur Einde avond

Global Architects
Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Delen