architect zelfbouw Mijn eigen Wiericke en de Vrije Wilg

Steenvlinder biedt de volgende nieuwbouwlocaties aan: Wilgen Wende (de Vrije Wilg) en de Wijde Wiericke (Mijn Wiericke).
Hiervoor zijn wij een van de geselecteerde architecten.

Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en weet je te verassen met verfrissende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar men zich prettig, vrij en comfortabel in voelt.

Onze ontwerpen kenmerken zich als een ‘totaal ontwerp’ waarbij het ontwerp voor de buitenkant, de binnenkant en de buitenruimtes alle in relatie tot elkaar staan. Lees hier meer over onze visie en werkwijze…

Mijn eigen Wiericke

28 zelfbouwkavels omringd door water en groen in Nieuwerbrug
Wonen zoals jij dat wilt? Dan is een eigen huis bouwen echt iets voor jou! Het kan in Mijn Eigen Wiericke, het zelfbouwproject van Steenvlinder in Nieuwerbrug. Omringd door water en groen, bouw je hier een vrijstaand huis of een geschakelde woning.

Heerlijk dorps wonen en toch uitstekend bereikbaar
Binnen 5 minuten zit je op de A 12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fiets je makkelijk naar het station van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die je nodig hebt. En in het weekend haal je verse eitjes of eigengemaakte kaas bij de boer aan de dijk. De mogelijkheden bij Mij Eigen Wiericke zijn eindeloos! Schrijf je in via de projectwebsite!

duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Onze ontwerpen kenmerken zich door een geïntegreerd duurzaamheidsconcept. De speerpunten die daarbij verweven zijn:

– functionaliteit en flexibiliteit
– duurzame onderhouds vriendelijke materialen
– lage tot geen energiekosten
– gezond binnenklimaat
– veel daglicht
– kwaliteit
– waardevast
– betaalbaarheid

team-global-architects-bna

Avontuurlijkheid en afwisseling

Global Architects architectenbureau Den Haag | Amsterdam bestaat uit een dynamisch ontwerpteam van 3 architecten ir. Arthur S. Nuss, ir. Jony Nederend beide afgestudeerd aan de TU-Delft en Ing. arch. Tomáš Beránek afgestudeerd aan de faculteit architectuur in Praag. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. Lees hier meer over wie wij zijn..

Delen