architect zelfbouw de Vrije Wilg zelfbouw

Steenvlinder biedt de volgende nieuwbouwlocaties aan de Vrije Wilg in Dordrecht.
Hiervoor zijn wij een van de geselecteerde architecten.

Global Architects is een architectenbureau uit Den Haag en weet je te verassen met verfrissende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar men zich prettig, vrij en comfortabel in voelt.

Onze ontwerpen kenmerken zich als een ‘totaal ontwerp’ waarbij het ontwerp voor de buitenkant, de binnenkant en de buitenruimtes alle in relatie tot elkaar staan. Lees hier meer over onze visie en werkwijze…

Mijn eigen Wiericke

Zelfbouw met heel veel vrijheid en ruimte in nieuwbouwwijk Wilgenwende in Dordrecht
9 januari 2018- Je eigen huis bouwen, naar jouw smaak en wens, en helemaal duurzaam. Het kan in De Vrije Wilg, het zelfbouwproject van nieuwbouwwijk Wilgenwende bij Dordrecht. Je bouwt hier een vrijstaand huis van maximaal 700 kubieke meter. Er is eigenlijk maar één regel: de gevels van je huis moeten voor vijftig procent uit hout bestaan. Dat geeft De Vrije Wilg een duurzame, groene uitstraling. Die uitstraling past bij deze plek. Want in nog geen vijf minuten fietsen zit je in Nationaal Park De Biesbosch.

villa-architectuur-architect-zelfbouw

Duurzaam bouwen

Onze ontwerpen kenmerken zich door een geïntegreerd duurzaamheidsconcept. De speerpunten die daarbij verweven zijn:

– functionaliteit en flexibiliteit
– duurzame onderhouds vriendelijke materialen
– lage tot geen energiekosten
– gezond binnenklimaat
– veel daglicht
– kwaliteit
– waardevast
– betaalbaarheid

team-global-architects-bna

Avontuurlijkheid en afwisseling

Global Architects architectenbureau Den Haag | Amsterdam bestaat uit een dynamisch ontwerpteam van 3 architecten ir. Arthur S. Nuss, ir. Jony Nederend beide afgestudeerd aan de TU-Delft en Ing. arch. Tomáš Beránek afgestudeerd aan de faculteit architectuur in Praag. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen. Lees hier meer over wie wij zijn..

Delen